Et sommerhus til leje Marielyst privat er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 902 sommerhuse
Marielyst til leje privat Emne nr. 130-K14917
Emne nr. 130-K14917

Lej dit sommerhus til leje Marielyst privat her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus til leje Marielyst privat hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus til leje Marielyst privat hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et sommerhus til leje Marielyst privat hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus til leje Marielyst privat, jo flere vil du have at vælge imellem. Nok så væsentligt er det dog, at du samtidig forøger dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus til leje Marielyst privat.

Brugervurderinger

Dejligt område, tæt på strand og byen hvis man vil det.

godt til dem som kan lide at gå ture og bare nyde naturen...

Stille område og ikke mere end 10 minutters kørsel ind til Bøtø og Marielyst by.

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Marielyst privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Marielyst privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

Meget godt firma . Jeg har prøvet Feline op til flere gange og alt har været godt og trygt.

Nem og hurtig booking. God hjemmeside som er overskuelig at navigere rundt på, og da vi havde besluttet bliver vi ført godt igennem til handlen er afsluttet! :-)

Vælg mellem 902 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster