Der kan være mange grunde til at søge et sommerhus til 24 personer i Marielyst. Fælles for alle dem der gør det er naturligvis at der er brug for et stort sommerhus med masser af plads både inde og ude.
Vælg mellem 15 sommerhuse
sommerhus 24 personer marielyst_090-33622
Emne nr. 090-33622.

Find et sommerhus til 24 personer i Marielyst enkelt og sikkert

Måske vil I gerne til Marielyst sammen med flere gode venner, og har derfor behov for et stort sommerhus til 24 personer?

Det kan også være I har behov for et stort luksussommerhus i Marielyst fordi I gerne vil fejre en rund fødselsdag, jeres bryllupsdag eller en anden vigtig mærkedag, hvor I gerne vil samle børn og børnebørn omkring jer i hyggelige og afslappede omgivelser?

Eller måske søger du et sommerhus til 24 personer i Marielyst fordi du gerne vil arrangere en ”ryste sammen” tur for dine medarbejdere i et område med en dejlig badestrand og masser af muligheder for aktiviteter?

Under alle omstændigheder er du kommet til det rette sted. Feline tilbyder det største udvalg af store sommerhuse til 24 personer i Marielyst, så her får du med det samme overblik over alle dine muligheder.

Der er prisgaranti på alle sommerhuse hos Feline, så du er til hver en tid sikker på at du altid betaler den laveste pris.

God fornøjelse med at finde et luksus sommerhus til 24 personer i Marielyst – og rigtig god tur!

"Dejlig nem bestilling, havde et par spørgsmål og ringede derfor til deres kundeservice tog telefonen med det samme ikke 20 min i kø som så mange andre steder. Bestiller helt sikkert der igen."

Morten

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.