Et sommerhus til 20 personer Marielyst er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 30 sommerhuse
Marielyst 20 personer Emne nr. 160-G0240
Emne nr. 160-G0240

Lej dit sommerhus til 20 personer Marielyst her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt sommerhus til 20 personer Marielyst her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du lejer et sommerhus til 20 personer Marielyst hos os betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus til 20 personer Marielyst hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Huset ligger skønt, med dejlig natur og pragtfuldt strand i nærheden.

ligger godt ift. mere plads på stranden.

Marielyst er skønt og strandene er helt fantastiske...

Skønt område, som jeg klart vil anbefale andre at besøge.  Vi vil måske komme tilbage en sommer.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til 20 personer Marielyst du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til 20 personer Marielyst til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 20 personer Marielyst, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Feline levede op til vores forventninger. Har lejet feriehus i TYSKLAND før, aftalen levede op til forventningerne.

God orientering hele vejen igennem.

God hjemmeside, fine priser.

Super nem og hurtig booking. Fin hjemmeside , overskuelig og brugervenlig . Virkelig anbefalelsesværdig.

Vælg mellem 30 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster