Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn uge 50. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 100 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit sommerhus Sydfyn uge 50 her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Sydfyn uge 50 hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Sydfyn uge 50 hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et sommerhus Sydfyn uge 50, og derfor er husene også meget efterspurgte.Jo tidligere du begynder at søge efter et sommerhus Sydfyn uge 50 til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Brugervurderinger

Hyggeligt og meget naturskønt. Gode muligheder for gåture og små udflugter.

vi anbefaler Egeskov Slot, Assens Bowling Center, Assens strand, men der er så meget mere !

Dejligt roligt område, strand, vand og gåture perfekt.

Assens er rigtig hyggelig med sine gamle bygninger og små gader.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Sydfyn uge 50 du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydfyn uge 50 til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sydfyn uge 50, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problem med booking.

Meget venlig service.

Supernemt at søge og finde lige det, man leder efter.

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Vælg mellem 100 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
 • sommerhus Sydfyn privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
 • Sommerhus Fyn billig

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.