Et sommerhus Sydfyn leje er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 164 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit sommerhus Sydfyn leje her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Sydfyn leje her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos os betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Sydfyn leje hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Dejligt område at gå tur i. En god luftetur for hund og mennesker

Dejlig by med charmerende gamle huse. Fin og stor marina.

Stor naturgrund med flere terrasser og bålplads. Mange udflugtsmuligheder til området omkring Faaborg.

Svanninge bakker Flot udsigt fra huset

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydfyn leje til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sydfyn leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Helt smertefrit.

Meget hjælpsom betjening.

Absolut god service via internet og mail.

Vælg mellem 164 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
 • sommerhus Sydfyn privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
 • Sommerhus Fyn billig

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.