Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn 10 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 29 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit sommerhus Sydfyn 10 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Sydfyn 10 personer her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Sydfyn 10 personer hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du begynder at lede efter et sommerhus Sydfyn 10 personer, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du på denne måde øger dine chancer for at booke det sommerhus Sydfyn 10 personer, som du helst vil have.

Tips til oplevelser i området

Ligger tæt på alt. Prøv skinnecyklerne.

vi anbefaler Egeskov Slot, Assens Bowling Center, Assens strand, men der er så meget mere !

Dejlig by med charmerende gamle huse. Fin og stor marina.

Stor naturgrund med flere terrasser og bålplads. Mange udflugtsmuligheder til området omkring Faaborg.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Sydfyn 10 personer hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydfyn 10 personer til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sydfyn 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer, og helt i henhold til det lovede/forventede.

I var gode til at svare tilbage på mail.

God kundeservice. Det er anden gang vi lejer igennem Feline, god kundeservice.

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Vælg mellem 29 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S