Svinkløv ved Jammerbugten har både en herlig badestrand og dejlige klitplantager, der indbyder til et væld af friluftsaktiviteter. Her kan I vandre, køre mountainbike eller tage på ride udflugt. Besøg også Jyllands eneste klippe – og den skønne forlystelsespark Fårup Sommerland.
Vælg mellem 195 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i Svinkløv på en stor naturgrund.
Hyggeligt sommerhus til 4 personer beliggende i Svinkløv på en stor naturgrund, for enden af en stille vej. Her kan man rigtigt slappe af, når man kommer hjem fra en oplevelsesrig dag ved stranden. Emne nr. 130-A15057

Svinkløv er velegnet til en aktiv ferie i naturen, men også til bade- og strandliv og fokus på afslapning. Området er roligt og fredeligt med plads til at være sig selv helt uforstyrret i de naturskønne omgivelser, hvor der er højt til loftet.

I mere end hundrede år har Svinkløv Klitplantage været et yndet udflugtsmål, men også dejlige Kollerup Plantage indbyder til at kombinere naturoplevelser med friluftsaktiviteter. Ud over Svinkløv Klitplantage er en naturseværdighed i sig selv, så rummer både den og det nærliggende område meget andet spændende. Tag på en dejlig vandretur ud til Svinklovene, som er et meget specielt landskab i det nordvestlige hjørne af plantagen. Fra toppen af Svinklovene har man en utrolig smuk udsigt. I den nordøstlige del af plantagen ligger helligkilden Sankt Olavs Kilde, og både ”Faldet”, der er en frodig og løvskovsbevokset slugt, samt Kaprifoliedalen er ligeledes flotte naturoplevelser.
Skal der mere action på besøget i Svinkløv og Kollerup Plantager kan I eksempelvis lade jer udfordre af de førsteklasses mountainbikebaner, der er anlagt her.

På ridetur med Svinkløv Turridning kan både voksne og børn, nybegyndere som øvede, opleve områdets natur og flotte udsigter fra ryggen af islandske heste.

Svinkløv strand er en dejlig badestrand med Blå Flag klassifikation, parkeringsplads, toiletfaciliteter og kiosk. Herlige omgivelser hvor I kan soppe, bade, samle strandskaller og bygge sandslotte – eller dase på stranden med en god bog.

Fårup Sommerland i Blokhus, 36 km fra Svinkløv, er et helt perfekt familieudflugtsmål. Attraktionen er landets ældste sommerland. Fårup Sommerland har Danmarks største og vådeste vandland, hvor både store og små vandhunde kan prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. For de yngste børn er det til gengæld trygt og sikkert at lege og plaske i stedets børnevandland. Listen over sjove og vilde forlystelser hos Fårup Sommerland er meget lang, og kan med garanti give fantastiske ferieoplevelser og adrenalinsus til hele familien!

På Hjortdal Dyrefarm kan I tilbringe en både hyggelig, afslappende og oplevelsesrig dag sammen. Attraktionen er beliggende i udkanten af landsbyen Hjortdal kun 1,5 km fra Vesterhavet. Parken har ud over storslået natur og panoramaudsigt ca. 350 dyr fordelt på omkring 50 forskellige racer. Det er muligt at komme helt tæt på mange af dyrene, eksempelvis dværggeder, kaniner og æsler, mens man ved at læse de opsatte plancher kan få ny og spændende viden om parkens mere eksotiske dyreracer som kænguru, næsebjørn og Costa Rica Egern. Her er desuden minigolf og i højsæsonen også ponyridning.
Jyllands eneste klippe ligger kun 32 km fra Svinkløv og Bulbjerg Fuglefjeld rejser sig hele 47 meter over havets overflade. Limstensklippen giver en helt fantastisk udsigt over Vesterhavet, og er desuden hjemsted for en del fuglearter som for eksempel rider (mest almindelige mågeart i verden), suler, kjover og mallemukker. Vesterhavets voldsomme bølger udsætter dog til stadighed Bulbjerg for nedbrydning, således at havet jævnligt opsluger store stykker limsten og spreder dem ud på stranden ved siden af.

Leje af sommerhus i Svinkløv med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Svinkløv med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Svinkløv har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Svinkløv nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Svinkløv - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Svinkløv. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Svinkløv. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Svinkløv hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Svinkløv her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Svinkløv, et feriehus i Svinkløv eller en feriebolig i Svinkløv er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Svinkløv til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Svinkløv nu!

Vælg mellem 195 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Jeg er selv født i området for 70 år siden
Slettestrand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
god vandre muligheder
Kollerup
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Det er et helt fantastisk, smukt område.
Slettestrand
5 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Lidt dødt, men jo også en vintermåned
Slettestrand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Området kalder på mange gåture, i nærområdet er der læ, selv på de mest blæsende dage.
Grønne Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
    Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland