Vild og vidunderlig natur. Frisk luft i ubegrænsede mængder - højt til loftet og plads til at udfolde sig - eller lade være . . . Ved Grønne Strand er der ro til fordybelse, plads til at sidde uforstyrret og suge naturens indtryk til sig. Lyder det som en vellykket ferie for jer?
Vælg mellem 32 sommerhuse
Attraktivt sommerhus til 8 personer beliggende på en naturgrund i Grønne Strand.
På en naturgrund omgivet af små træer ligger dette attraktive, stråtækte sommerhus til 8 personer, kun få minutters gang fra Kollerup Strand. Til fælles brug er både en udendørs- og indendørs swimmingpool. Emne nr. 130-B70787

Grønne Strand er et fredet, kuperet område, hvor naturen består af indlandsklitter, lyng og fyrretræer. I den sydlige del af området findes søer opstået i forbindelse med ralgravning. Grønne Strand er en perfekt feriedestination, hvis man ønsker ro, fred og dejlige naturoplevelser.

Ved Grønne Strand er stranden dejlig bred med hvidt sand og enkelte sten. Stranden er bilfri og der er parkeringsplads i nærheden. En anden særdeles børnevenlig badestrand er Slettestrand (afstand 9 km) - en herlig bred og bilfri sandstrand, som har klassifikationen Blåt Flag. Der er etableret handicapadgang til stranden, så det er muligt for både kørestolsbrugere og barnevogne at komme ganske tæt på vandkanten. Her er dejlige omgivelser til leg med børnene. I kan sammen bygge sandslotte pyntet med flotte strandskaller, spille bold og selvfølgelig bade, eller slænge jer i solen, og måske samtidig læse en god bog og nyde den afslappende lyd af bølgeskvulp.

Prøv også at nyde den friske havluft og skønne natur fra hesteryg. Der er i området flere forskellige hesteudlejere, som arrangerer guidede ture til såvel nybegyndere som øvede. Der rides både i de stille, grønne klitplantager og langs havets brusen på stranden.

Benyt jer af de gode, afmærkede vandrestier i området fra Grønne Strand til Svinkløv/Slette Strand og er der lystfiskere i familien kan de eksempelvis prøve lykken i Gøttrup Fiskepark i Fjerritslev. Pak picnickurven og tag på en impulsiv cykeludflugt ud i det blå. I kan følge hele eller dele af enten regionale eller nationale cykelruter – eller vælge jeres helt egen!

Møllen ved Grønne Strand er unik fordi den er Danmarks eneste tilbageværende lyngklædte vindmølle og mere end 100 år gammel. Det er kun muligt at se møllen udefra.

Bulbjerg Fuglefjeld ca. 30 km fra Grønne Strand, er Jyllands eneste klippe og rejser sig 47 meter over havets overflade. Limstensklippen giver en fantastisk udsigt over Vesterhavet og er desuden hjemsted for en del fuglearter som for eksempel rider (mest almindelige mågeart i verden), suler, kjover og mallemukker. Desværre udsætter Vesterhavets voldsomme bølger til stadighed Bulbjerg for nedbrydning, således at havet kontinuerligt opsluger store stykker limsten og spreder dem ud på stranden ved siden af.
Ved Aggersund (afstand ca. 20 km) kan I se fæstningsanlægget Aggersborg, der indeholder sport efter 48 langhuse og er landets største vikingeborg. Der er en placeret en udstilling om borgens opbygning ved ringborgen.

I Jammerbugtens måske hyggeligste handelsby Fjerritslev findes såvel dagligvare- og specialbutikker og gode spisesteder.

Leje af sommerhus ved Grønne Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Grønne Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Grønne Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Grønne Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Grønne Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus ved Grønne Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Grønne Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Grønne Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Grønne Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Grønne Strand, et feriehus ved Grønne Strand eller en feriebolig ved Grønne Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Grønne Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Grønne Strand nu!

Vælg mellem 32 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Fantastisk
Svinkløv
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fremragende natur, men stadig tæt på byen der havde alt man kan komme til at mangle
Thorupstrand /Klim Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Området kalder på mange gåture, i nærområdet er der læ, selv på de mest blæsende dage.
Grønne Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Herlig natur med gode muligheder for vandre- og cykelture
Svinkløv
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Vi har været i Jammerbugten flere gange. Og må sige at denne gang havde vi sådan en fantastisk ro. Kun fuglefløjt og vinden i træerne. Vi havde besøg af to rådyr. Skønt naturområde.
Svinkløv

Andre artikler

  1. Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
    Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland