Lumsås er det helt perfekte udgangspunkt, hvis I ønsker at være tæt på dejlige badestrande, en hyggelig købstad med gode shoppe muligheder, spændende attraktioner samt skøn natur.
Vælg mellem 64 sommerhuse
Rummeligt og velindrettet feriehus til 6 personer beliggende i Lumsås på en skøn naturgrund få hundrede meter fra en dejlig badestrand.
Rummeligt og velindrettet feriehus til 6 personer beliggende i Lumsås på en skøn naturgrund få hundrede meter fra en dejlig badestrand. Huset er omgivet at en stor træterrasse med sol det meste af dagen. Emne nr. 130-E18780

Lumsås er et roligt og fredeligt ferieområde i det smukke Odsherred. Her bor I tæt ved den brede sandstrand Lumsås Sønderstrand, der ligger ud mod Sejerø Bugt. Bag stranden ligger læ givende klitter, og her er meget børnevenligt idet vandet kun langsomt bliver dybt.

Besøg også den gennemrestaurerede og fuldt funktionsdygtige Lumsås Mølle, som i dag fremstår som et arbejdende museum hvor der males og sælges mel. Lumsås Mølle ligger i idylliske omgivelser og fra møllen har man en storslået udsigt.

Hele Odsherred har pragtfuldt naturskønt cykelterræn med masser af gode udflugtsmuligheder. Der findes i området et varieret net af cykelruter med udfordringer nok til de fleste!

Sommerland Sjælland er som skabt til en heldagsudflugt for hele familien! Denne hyggelige forlystelsespark ligger kun ca. 11 km fra Lumsås i grønne omgivelser og med masser af plads omkring de talrige, sjove og udfordrende aktiviteter. Lad bare hele familien slå sig løs i de mere end 60 spændende forlystelser og det kæmpe vandland! Når sult og tørst så melder sig kan I enten nyde den medbragte madkurv i de smukke omgivelser ved parkens borde og bænke, benytte den store fællesgrill eller spise i attraktionens restauranter og cafeer. I Sommerland Sjælland kan børnene også prøve at forme deres egen slikkepind, ligesom I sammen har mulighed for at tage på en rolig og fredelig fisketur ved attraktionens Ørredsø. Husk selv at medbringe fiskegrej!

Fordelt hen over året afholdes mange tilbagevendende markeder i Odsherred. Alt fra kræmmer- og loppemarkeder til kunst- og fødevaremarkeder. Et af markederne, som afholdes hver lørdag fra påske og frem til efterårsferien foruden ved alle onsdage i juni, juli og august er Vig Tuske- & Kræmmermarked. På dette store og stemningsfyldte kræmmermarked kan handelstalentet i høj grad blive afprøvet, når I skal ”prutte” om prisen.

Fra Lumsås er der kun 10 km til Odsherreds hyggelige og atmosfærefyldte købstad Nykøbing Sjælland. Afstanden fra bymidten til de skønne, hvide sandstrande ud mod Kattegat er kun et par kilometer, og Nykøbing Sjælland har et ganske imponerende udvalg af cafeer, restauranter samt forskellige butikstyper, og året rundt finder her mange arrangementer og events sted. Nykøbing Nordstrand har det eftertragtede Blå Flag og er en lækker sandstrand med klitter bagved. Der er toiletfaciliteter, kiosk samt parkeringsplads i nærheden. Nyd at slappe af i de dejlige omgivelser, lytte til havets blide bølgeskvulp, tage jer tid til at iagttage solen gå ned, slentre en tur i vandkanten, finde flotte sten og skaller eller lege og spille bold med ungerne.

Oplev Odsherred på hesteryg! Ryttergaardens Naturridning (ca. 16 km fra Lumsås) arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der arrangeres ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt skønne ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture på islandske heste.

Leje af sommerhus i Lumsås med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Lumsås med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Lumsås på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Lumsås nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lumsås - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Lumsås. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Lumsås. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Lumsås hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lumsås her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Lumsås, et feriehus i Lumsås eller en feriebolig i Lumsås er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Lumsås til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lumsås nu!

Vælg mellem 64 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Det større område - Odden - dejligt - nærområdet i sommerhusbebyggelsen ikke specielt interessant/godt
Ebbeløkke
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
4 Pga. vejen i baghaven ellers 5 den bedste plet i Danmark
Tengslemark Lyng
8 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Dejligt område og kun 600 m til stranden
Tengslemark Lyng
7 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juni
Stugområde med gångavstånd till badbrygga
Ebbeløkke

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjællands Odde

  Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
  Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S