Tag på opdagelse i den uspolerede natur i Geopark Odsherred, hvor I samtidig er tæt på et alsidigt udbud af historiske seværdigheder og familievenlige attraktioner. Den hyggelige, gamle købstad Nykøbing Sjælland byder på spændende butikker, spisesteder og events, og trænger I til en svalende dukkert er kvaliteten i top på Nykøbing Nordstrand.
Vælg mellem 92 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer beliggende i naturskønne omgivelser i 2. række fra vandet ved Kniben (Yderby Lyng) på spidsen af Odsherred.
Sommerhus til 4 personer beliggende i naturskønne omgivelser i 2. række fra vandet ved Kniben (Yderby Lyng) på spidsen af Odsherre, med Kattegat mod nord og Sejerø bugten mod syd. Huset er beliggende ud til en lettere befærdet vej. Emne nr. 090-38338

Den lille kystby Yderby Lyng på spidsen af Sjællands Odde ligger i det naturskønne Geopark Odsherred, som rummer stort set alle danske landskabstyper. Holder I ferie her venter et væld af spændende oplevelser og imponerende udsigter i de uspolerede naturområder. Odsherred er fyldt med interessante historiske seværdigheder, oldtidsminder og ruiner. En af dem, Esterhøj med Esterhøj Stenen, har ud over en fascinerende historie også en storslået panoramaudsigt over Sejerøbugten at byde på (89 meter over havet).

Omkring 26 km fra Yderby Lyng ligger Odsherreds hyggelige og atmosfærefyldte købstad Nykøbing Sjælland. Afstanden fra bymidten til de skønne, hvide sandstrande ud mod Kattegat er kun et par kilometer, og Nykøbing Sjælland har et ganske imponerende udvalg af cafeer, restauranter samt forskellige butikstyper, og året rundt finder her mange arrangementer og events sted. Nykøbing Nordstrand har det eftertragtede Blå Flag og er en lækker sandstrand med bagved liggende klitter. Der er toiletfaciliteter, kiosk samt parkeringsplads i nærheden. Nyd at slappe af i de dejlige omgivelser, lytte til havets blide bølgeskvulp, tage jer tid til at iagttage solen gå ned, slentre en tur i vandkanten, finde flotte sten og skaller eller lege og spille bold med ungerne.

Besøg også den gennemrestaurerede og fuldt funktionsdygtige Lumsås Mølle (16 km), som i dag fremstår som et arbejdende museum, hvor der males og sælges mel. Lumsås Mølle ligger i idylliske omgivelser og fra møllen har man en storslået udsigt.
Odsherred Zoo Rescue er landets første af slagsen. Parken har 600 eksotiske dyr og tilbyder et trygt og blivende hjem til dyr, der har været igennem hårde strabadser. Oplev Danmarks største samling af sydamerikanske aber, fugle og krybdyr fra Sydamerika, og ude i parken møder I bl.a. kameler, zebraer, strudse og kænguruer samt de altid populære klappe-geder. Her er en dejlig naturlegeplads, som børnene rigtig kan slå sig løs på. I Odsherred Zoo Rescure er I desuden velkommne til at deltage, når dyrene fodres.

Hele Odsherred har pragtfuldt naturskønt cykelterræn med masser af gode udflugtsmuligheder. Der findes i området et varieret net af cykelruter med udfordringer nok til de fleste! Pak en dejlig madkurv og nyd at have masser af tid til uforstyrret at begive jer på eventyr ud i det blå . . .

Odsherred er ligeledes oplagt at udforske på hesteryg! Ryttergaardens Naturridning arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der sammensættes ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt hyggelige og rolige ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture på islandske heste.

Sommerland Sjælland er en hyggelig og atmosfærefyldt forlystelsespark i grønne omgivelser med masser af plads, og et væld af udfordrende og sjove aktiviteter for hele familien. Ud over de mere end 60 vilde og fornøjelige forlystelser og aktivieter har Sommerland Sjælland et kæmpe vandland at friste med. Actionfyldte vandrutsjebaner og bassiner for alle aldersgrupper venter jer. Parken har også et minilegeland til familiens yngste samt mange grønne, blomstrende oaser indrettet med borde og bænke, hvor I kan nyde jeres medbragte madkurv.

Leje af sommerhus i Yderby Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Yderby Lyng med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Yderby Lyng er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Yderby Lyng nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Yderby Lyng - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Yderby Lyng. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Yderby Lyng. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Yderby Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Yderby Lyng her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Yderby Lyng, et feriehus i Yderby Lyng eller en feriebolig i Yderby Lyng er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Yderby Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Yderby Lyng nu!

Vælg mellem 92 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skøn have/park/udsigt Sandstrand var beskrevet, men det var stenstrand
Sjællands Odde
8 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Ferieområdet er super. Rigtig godt område tæt på strand. Dejligt til gåture og aktivitet på stranden.
Yderby Lyng
1 voksen 0 børn 0 husdyr 21 overnatninger 2024 februar
super hyggeligt område med dyr gående i haven, og tæt ved vandet. eneste ulempe er at havnebyen er det tætteste indkøbsområde
Sjællands Odde
6 voksne 3 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 oktober
God beliggenhed. Dejlig tæt på sydstrand og nordstrand. Der var stille.
Sjællands Odde
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Nu er jeg vild med sten, så de stenede strande var lige mig. Jeg vil nok ikke anbefale det til badeferie med børn.
Sjællands Odde

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjællands Odde

  Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
  Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S