Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst weekend. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 698 sommerhuse
Marielyst weekend Emne nr. 121-82-0292
Emne nr. 121-82-0292

Lej dit sommerhus Marielyst weekend her!

Weekend, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har behov for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at sammensætte fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt er muligt i et dejligt sommerhus Marielyst weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum tager 3 overnatninger. Det har sin forklaring i at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Desuden vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb mere at få en en nat mere i sommerhuset. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, opholdet handler om.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Marielyst weekend.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Marielyst weekend hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhus Marielyst weekend RET TIL FLERTAL, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til ferieoplevelser i området

Huset ligger skønt, med dejlig natur og pragtfuldt strand i nærheden.

ligger godt ift. mere plads på stranden.

Dejligt område både til vandreture og badning.

korte avstander til flere serverdigheter og aktiviteter for barnefamilier.

Skønt område. Der er gode løberuter som vi benyttede os af  

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst weekend til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Det kører bare!!!!!!!!!!!!!!! Det er nemt og det kører bare, det er 3 gang vi bruger at leje ferie hus, og det er hvad de lover. Så klø bare på, det virker.

En meget sød dame, vi talte med.

Vi fik hurtigt kontakt med jer, ligesom alle svar kom hurtigt og fyldestgørende.

Vælg mellem 698 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster