Et sommerhus Marielyst uge 29 er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 735 sommerhuse
Fotografen er på vej

Lej dit sommerhus Marielyst uge 29 her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Marielyst uge 29. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er andre bureauer som kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Marielyst uge 29 til en lavere pris end den, du finder hos os.

Find dit sommerhus Marielyst uge 29 her

På denne måde får du flest muligt sommerhuse i Marielyst uge 29 at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse i Marielyst uge 29, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger af Marielyst

Et dejligt område med masser af seværdigheder.

Allan Pless

Den bedste strand i Danmark - er på besøg 8. gang på 8 år.

Henrik Fjeldgaard

Det er et dejligt område, hvor man kan gå mange ture!

Lisbeth Hulgard

Super dejlig strand og hyggelig by.

Jeanette Andersen

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Marielyst uge 29 hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst uge 29 til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst uge 29, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

Dorte Dam

En meget sød dame, vi talte med.

Bodil Lauridsen

Meget tilfredsstillende service. Anbefalingsværdigt. Altid super tilfredsstillende service med venlige og høflige medarbejdere. Jeg kan kun anbefale Feline.

Solvejg Andersen
Vælg mellem 735 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.