Et sommerhus Marielyst udlejes er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 902 sommerhuse
Marielyst udlejes Emne nr. 130-K15814
Emne nr. 130-K15814

Lej dit sommerhus Marielyst udlejes her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Marielyst udlejes her. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Marielyst udlejes hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Larsens plads er et super sted hvis man har børn. Rigtig god mad og kæmpe legeplads.

Dejligt område med masser af aktiviteter

Pragtfuld strand.

Beliggenheden er god, tæt på strand og torvet. En af Danmarks bedste badestrande.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Marielyst udlejes du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst udlejes til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst udlejes, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Perfekt pris og super service. Det går altid stærkt og der er aldrig nogle problemer med de lejemål vi har benyttet - både i ind- og udland. Selv deres telefon service er super - ikke meget ventetid og de er altid venlige til at hjælpe.

Hurtig ekspedition hele vejen igennem.

Skønt. Dejligt med en overskuelig hjemmeside og god/hurtig respons.

Nemt og overskueligt. Det var meget nemt at gå til.

Vælg mellem 902 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster