Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Strand. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 936 sommerhuse
Marielyst strand Emne nr. 121-82-0607
Emne nr. 121-82-0607

Lej dit sommerhus Marielyst Strand her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Marielyst Strand her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Marielyst Strand hos Feline.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Larsens plads er et super sted hvis man har børn. Rigtig god mad og kæmpe legeplads.

Pragtfuld strand.

Dejligt område i roligt område. Gå afstand til stranden. dejligt

Et dejligt område som jeg gerne besøger igen.  Dækkende information i info mappen

ligger godt ift. mere plads på stranden.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Marielyst Strand du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst Strand til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst Strand, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget hjælpsom betjening.

Meget ukompliceret, nemt og brugervenligt.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Vælg mellem 936 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster