Et sommerhus Marielyst med pool er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 147 sommerhuse
Marielyst med pool Emne nr. 090-26069
Emne nr. 090-26069

Lej dit sommerhus Marielyst med pool her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Marielyst med pool her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus Marielyst med pool hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Marielyst med pool hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser

gode muligheder for nogle dejlige gåturer

Godt område med mulighed for forskellige aktiviteter   

Dejligt område, man kunne sagtens spadsere til vandet.

Et dejligt område med masser seværdigheder.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst med pool til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

De bedste til familiens ferie oplevelser. Har nu bestilt ferier igennem Feline 2 gange og det virker bare perfekt med servicen i top. Vil til enhver tid anbefale dem til andre. Det er nemt og ligetil ;-)

God overskulig hjemmeside. Ingen problemer overhovedet med booking forløbet.

Godt sted. Nemt og billigt og nemt at overskue.

Nem og overskuelig side med masser af muligheder.

Vælg mellem 147 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster