Et sommerhus Marielyst havudsigt er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 114 sommerhuse
Marielyst havudsigt Emne nr. 121-82-0673
Emne nr. 121-82-0673

Lej dit sommerhus Marielyst havudsigt her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Marielyst havudsigt hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et sommerhus Marielyst havudsigt hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

INDSÆT 2 - 5 BRUGERVURDERINGER

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst havudsigt til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst havudsigt, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

OK bookingforløb, flink betjening.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

De er bare OK. Nemt, hurtigt og god service.

Vælg mellem 114 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster