Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst by. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 379 sommerhuse
Marielyst by Emne nr. 090-35862
Emne nr. 090-35862

Lej dit sommerhus Marielyst by her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Marielyst by her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus Marielyst by hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser

Fint område med mange aktiviteter og indkøbsmuligheder

Et dejligt område med masser seværdigheder.

godt til dem som kan lide at gå ture og bare nyde naturen...

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst by til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst by, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Har selv booket hjemmefra. Hjemmesiden og bookingforløb helt perfekt - nemt at forstå og bruge.

Godt firma, de holder hvad de lover. Jeg har booket gennem Feline i flere omgange. Brugt dem ca. 8 gange. Har aldrig haft problemer og de er meget behjælpelige med at besvare evt. spørgsmål.

Vælg mellem 379 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster