Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst 8 personer. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 442 sommerhuse
Marielyst 8 personer Emne nr. 090-65606
Emne nr. 090-65606

Lej dit sommerhus Marielyst 8 personer her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Marielyst 8 personer her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Marielyst 8 personer hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et sommerhus Marielyst 8 personer, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo tidligere du starter med at gå på udkig efter et sommerhus Marielyst 8 personer til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til området

Et dejligt område og med kort afstand til en lækker strand.

Dejligt ferieområde, masser af aktiviteter og butikker i området.

Det var et rigtig dejlig område, som vi godt kunne komme i tanke om at besøge igen

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst 8 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst 8 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget fin service og dejligt med pdf filer frem for alm. breve.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

God tilbagemelding på alle vores tvivlsspørgsmål.

Aldrig problemer. Har brugt Feline flere gange, altid uden problemer. Hurtig og effektiv betjening.

Vælg mellem 442 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.