Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst 20 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 32 sommerhuse
Marielyst 20 personer Emne nr. 130-K16200
Emne nr. 130-K16200

Lej dit sommerhus Marielyst 20 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Marielyst 20 personer hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Marielyst 20 personer.

Det koster dig ingen ting at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er konkurrerende bureauer som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst 20 personer til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du kommer i gang med at lede efter et sommerhus Marielyst 20 personer, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du herved øger dine chancer for at leje det sommerhus Marielyst 20 personer, som du helst vil have.

Brugervurderinger

Marielyst er skønt og strandene er helt fantastiske...

Dejligt område, man kunne sagtens spadsere til vandet.

Et dejligt område med masser seværdigheder.

Det bedste er den korte afstand til stranden og den dejligt lukkede grund. Der er ikke langt til en købmand, men til gengæld ca 4 km til torvet med butikker, restauranter og barer.  Vi benyttede ikke go-cart banen og alle de andre udendørs aktiviteter for familien.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst 20 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Forsøgte at booke fredag umiddelbart før lukketid kl 17, men nåede ikke igennem blev så ringet op lørdag af bureauet og alt blev klaret via tlf. Super… søndag aften ankom vi med et døgns forsinkelse…

Nemt på internettet, ingen problemer.

Ganske let og overskueligt.

De er bare OK. Nemt, hurtigt og god service.

Vælg mellem 32 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster