Et sommerhus Marielyst 18 personer er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 36 sommerhuse
Marielyst 18 personer Emne nr. 090-39068
Emne nr. 090-39068

Lej dit sommerhus Marielyst 18 personer her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Marielyst 18 personer hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Marielyst 18 personer hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

gode muligheder for nogle dejlige gåturer

Dejligt område med mulighed for gode traveture.

Ligger tæt på indkøb og ellers lidt udenfor Marielyst midtby. Du kan gå til Marielyst down town på ca. 15 min. Det kan anbefales at medbringe cykler. Der er gode lukkede stier i området.   

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Marielyst 18 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Marielyst 18 personer til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Marielyst 18 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Lige hjemvendt efter en fantastisk miniferie... Har kun det bedste at sige om firmaet - de yder en super service. 1000 tak - det har været en fornøjelse & vi vil bestemt bruge Feline igen.

Ingen problemer hos Feline.

Var meget nemt at finde ud af hjemmesiden og alt gik nemt og hurtigt. Kort sagt en fornøjelse.

Vælg mellem 36 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.