Ulvshale har en unik natur, som også inkluderer en af Møns bedste strande. Den dejlige handelsby Stege har mange spændende spor fra middelalderen, og flere interessante, familievenlige museer.
Vælg mellem 83 sommerhuse
I det naturskønne område Ulvshale ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer.
I det naturskønne område Ulvshale, tæt ved Møns Klint, 18-hullers golfbane og den hyggelige by Stege, ligger dette dejlige sommerhus til 6 personer. Emne nr. 130-K30921

Halvøen Ulvshale på Møn er opbygget af enorme mængder sand, grus og flint som strømmen har tilført området fra Møns Klint, der er beliggende længere mod sydøst. På Ulvshale findes et enestående fugleliv, og en del af lokationen er derfor underlagt fredning. Ulvshale Strand hører til blandt Møns bedste og mest børnevenlige badestrande med Blå Flag klassifikation, toiletfaciliteter, kiosk og nærliggende parkeringsplads. Stranden er en bred, hvid sandstrand med lavt vand, hvor der ofte dannes små, lune laguner i vandkanten, som er helt eminente for børnene at lege og pjaske i.

Ulvshales natur er præget af hedelandskab, enge, moser, skov og strand. Ulvshale Skov er en dejlig, fredfyldt naturskov med mange stier, som indbyder til lange, uforstyrrede vandreture.
For lystfiskere er der mulighed for at fiske efter havørred, aborre og rimte langs kysten ved Ulvshale.

Naturskønne Møn er oplagt at udforske på cykel, og fra Ulvshale findes flere forskellige cykelruter, som ikke er mere krævende, end hele familien kan deltage. Pak en picnickurv med lækkerier til turen i det blå, nyd at tiden er jeres, og at mange smukke oplevelser venter i de rolige og fredelige omgivelser . . .

På Møn er afstandene små, og hovedbyen Stege ligger kun 8 km fra Ulvshale. Stege er en hyggelig og charmerende handelsby med spændende spor fra Middelalderen – blandt andet Mølleporten, der er en af de sidste bevarede middelalderbyporte i Danmark. Steges byvold, kirken og ikke mindst de atmosfærefyldte, krogede gader er også levn fra samme tidsalder. ”Silderuten” er en historisk byvandring i Stege, og navnet stammer fra perioden omkring 1430-1530, hvor sildefiskeriet i de mønske farvande havde et så stort opsving, at Møns fiskeboder på markedet i Falsterbo udgjorde en tredjedel af alle danske boder tilsammen.

I kan lære endnu mere om livet i middelalderbyen Stege på Møns Museum, hvor der også er mulighed for at nyde medbragt mad og drikke i den hyggelige gårdhave.

”De gode gamle dage” kan I opleve/genopleve på Thorsvang Samlermuseum i Stege. Stedet er kort sagt en samling spændende samlinger – Danmarkshistorie fortalt igennem et utal af objekter, hvor der hele tiden kommer nye til! Gå rundt i en lærerig tidsrejse i museets gamle butikker, biograf, skole og smedje, og for børnene er det muligt at deltage i en sjov skattejagt.

Naturen på Møn også en fantastisk oplevelse set fra hesteryg. Fra Møn Islændercenter rides ture tilpasset både erfarne og mindre erfarne ryttere, og tempoet tilpasses naturligt efter terrænforholdene.

Leje af sommerhus Ulvshale med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Ulvshale med netop den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Ulvshale på den letteste måde. Lej dit sommerhus Ulvshale nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ulvshale - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Ulvshale. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ulvshale. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ulvshale hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ulvshale her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Ulvshale, et feriehus Ulvshale eller en feriebolig Ulvshale er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Ulvshale til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ulvshale nu!

Vælg mellem 83 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig strand - ellers lidt trist område
Ulvshale
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Skøn natur, kort vej at gå til en smuk strand
Ulvshale Strand - Møn
7 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode muligheder for ture. Men også gode udenomsarealer ved huset.
Ulvshale
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Huset ligger meget tæt på stranden, og især turen til Nyord er spændende og smuk.
Ulvshale Strand - Møn
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Området er fint, vi kender det godt, desværre var stranden pænt fyldt op med gopler, især de mere brændende af slagsen, derfor kun 3 stjerner.
Ulvshale

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint