Idylliske og hyggelig Bogø er en oplagt destination, hvis man ønsker sig en ferie med fred og ro omgivet af dejlig natur. 12 minutters sejlads fra Bogø er øen Falsters mange attraktioner og interessante seværdigheder samt ikke mindst fantastiske badestrande til jeres rådighed.
Vælg mellem 42 sommerhuse
Utroligt flot sommerhus til 8 personer beliggende på en naturgrund på Bogø.
Utroligt flot, førsteklasses sommerhus til 8 personer, beliggende på en naturgrund på Bogø, tæt på naturskønne områder, Møns Klint og handelsbyen Stege, samt 20 minutter fra BONBON-land. Emne nr. 121-84-0007

Bogø er en skøn og hyggelig lille ø beliggende syd for Sjælland mellem Falster og Møn. Naturskønne Bogø har spændende historiske minder som f.eks. Bogø kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet og dermed er øens ældste bygning. Øen har to skove – Bogø Østerskov og Bogø Vesterskov. I Østerskov ligger den meget velbevarede Hulehøj jættestue, der stammer helt tilbage fra bondestenalderen, mens Vesterskov er en relativ nyplantet skov. Bogø tilbyder rolige og fredelige omgivelser, og er oplagt til vandreture og uforstyrrede stunder med ren afslapning.

I sæsonen maj til og med september sejler færgen Ida fra Bogø til Stubbekøbing på Falster. Den lille hyggelige sejltur tager 12 minutter, og på Falster venter endnu flere dejlige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg eksempelvis Halskov Vænge, som er et af landets fineste fortidsmindeskove med et indhold af hele 6 stendysser og 72 gravhøje! Falster er oplagt til udflugter på cykel, hvor I samtidig kan lægge vejen forbi en af mange pragtfulde strande. En af de mest kendte og velbesøgte strande i området er Marielyst Strand – en børnevenlig sandstrand med roligt og lavt vand samt gode klitter, så det også er muligt at finde læ. Stranden har Blåt Flag klassifikation, og der er toilet, rampe til kørestolsbrugere, nærliggende parkeringsplads samt livreddere i højsæsonen. Blandt de mange andre dejlige strande på Falster kan også nævnes Sildestrup Strand og Gedesby Strand, der også er perfekte til både badning og vandsport, ravjagt og selvfølgelig bygning af feriens fineste sandslot – flot pyntet med standens smukkeste sten og skaller!

Besøg også det charmerende Stubbekøbing Egnsmuseum, som gennem mange spændende udstillinger viser, hvordan livet fungerede i en lille provinsby omkring 1900-tallet.

I Guldborgsund Zoo & Botaniske Have bydes hele familien velkommen til en dag fyldt med læring og sjove oplevelser. Her kan I tage på tur blandt de mange vilde og eksotiske dyr, attraktionen har mere end 80 forskellige arter, samt gå på jagt efter dinosaurknogler i den forhistoriske have, og selvfølgelig også give den gas på de udfordrende naturlegepladser, der helt perfekte til aktive børn og deres legesyge familier. Har I picnickurven med kan den nydes i en af de hyggelige spisekroge, og ellers er det muligt at købe mad og drikke i attraktionens kiosk og cafe.

Det er muligt at se ikke blot Europas største krokodille, men samtlige 23 nulevende krokodillearter i Krokodille Zoo i Eskilstrup. Desuden findes her også skildpadder, varaner, slanger, aber, fugle og andre dyr fra varmere dele af verden end Danmark. Nyd de tropiske temperaturer og den tårnhøje luftfugtighed samtidig med, I får en oplevelsesrig dag tæt på nogle af de dyr i verden, der må siges at være nogle af de allerbedste til at overleve og tilpasse sig ekstreme livsbetingelser. En fascinerende oplevelse!

Leje af sommerhus Bogø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Bogø med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Bogø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Bogø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bogø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Bogø. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bogø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bogø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bogø her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Bogø, et feriehus Bogø eller en feriebolig Bogø er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Bogø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bogø nu!

Vælg mellem 42 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 1 husdyr 24 overnatninger 2024 januar
Dejligt område med mulighed for gåture.
Bogø
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Fint sommerhusområde, men der er ingen aktivitetsmuligheder. Ikke interessant for børnefamilier.
Bogø

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint