Her på den østlige del af Møn er I helt tæt ved en af Danmarks smukkeste og mest fascinerende naturseværdigheder, og samtidig også kun få kilometer fra øens handelscentrum Stege. Gode muligheder for kystfiskeri og vandsport og vandreture.
Vælg mellem 106 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i Borre, med udsigt til Østersøen.
Hyggelig ferielejlighed til 4 personer beliggende i Borre. Fra lejligheden er der en god udsigt - blandt andet til Østersøen og Østmøn. Området er helt ideelt for lystfiskere. Emne nr. 034-4005

Den lille landsby Borre ligger på den østlige del af Møn kun 6 km fra Møns Klint – øens fascinerende vartegn. Det er en enestående oplevelse at besøge Møns Klint, som er en af Danmarks mest fantastiske naturseværdigheder. Tag de 496 trin fra stranden til klintens top, og fortsæt herefter hen til GeoCenter Møns Klint, der er et lærerigt oplevelsescenter for hele familien, hvor den spændende fortælling om Danmarks geologiske fødsel præsenteres.

På stranden foran Møns Klint kan I være heldige at finde fossiler og rav i vandkanten, og måske også opleve vandrefalken, verdens hurtigste dyr i luften, som yngler her. Et andet dejligt mål for en vandretur er Busene Have – en lille skov beliggende helt ud til kysten i Møns sydøstlige hjørne.

Møns hovedby Stege ligger 11 km vest for Borre og er Møns centralt placerede handelscentrum. Stege en rolig og hyggelig by med mange spændende butikker og gode spisesteder. Byen er desuden kendt for sine tirsdagsmarkeder og anden underholdning, der afvikles sommeren igennem. I Stege findes i dag mange spændende spor fra Middelalderen – blandt andet Mølleporten, der er en af de sidste bevarede middelalderbyporte i Danmark. Steges byvold, kirken og ikke mindst de atmosfærefyldte, krogede gader er også levn fra samme tidsalder.

Prøv ”Silderuten”, der er en historisk byvandring rundt i Stege. Navnet ”Silderuten” stammer fra perioden omkring 1430-1530, hvor sildefiskeriet i de mønske farvande havde et så stort opsving, at Møns fiskeboder på markedet i Falsterbo udgjorde en tredjedel af alle danske boder tilsammen.
På Møns Museum kan I lære endnu mere om livet i middelalderbyen Stege, og her er der også mulighed for at nyde en medbragt picnickurv i den hyggelige gårdhave.

Gå endelig ikke glip af at opleve/genopleve ”De gode gamle dage” på Thorsvang Samlermuseum i Stege. Attraktionen indeholder en samling spændende samlinger – Danmarkshistorie fortalt igennem et utal af objekter, hvor der hele tiden kommer nye til! Gå sammen rundt i en lærerig tidsrejse i museets gamle butikker, biograf, skole og smedje, og for børnene er der arrangeret en sjov og underholdende skattejagt.

Knap 6 km øst for Borre ligger Liselund Slotspark, hvor der er gratis adgang og åbent året rundt, mens det tilhørende Liselund Lystslot kun er åbent i forbindelse med rundvisninger.

Da naturskønne Møn har 140 km kystlinje giver det selvsagt en del strande at vælge i mellem. Mange af øens strande er naturstrande med tang og ålegræs, men der findes bestemt også velplejede badestrande med mange fine faciliteter som eksempelvis Ulvshale Strand (ca. 15 km nordvest for Borre). Det er en meget børnevenlig badestrand med Blå Flag klassifikation, toiletfaciliteter, kiosk og nærliggende parkeringsplads. Ulvshale Strand er en bred, hvid sandstrand med lavt vand, hvor der ofte dannes små, lune laguner i vandkanten, som er helt eminente for børnene at lege og pjaske i. Vandet her er desuden attraktivt for windsurfing og anden vandsport.

Lystfiskere kan få mange dejlige oplevelser og en fin fangst med sig hjem fra Møn. Særlig havørred og hornfisk skulle der være gode muligheder for at fange her.

Hvis vejr og vind gør at stranden ikke frister kan I benytte svømmehallen i Stege, som har stort svømmebassin med 1- og 3-meter vipper, 4-meters klatrevæg og børnebassin. På fredage sættes desuden en sjov Wibit legeforhindringsbane op i den offentlige åbningstid.

Leje af sommerhus i Borre med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Borre med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Borre på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Borre nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Borre - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Borre. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Borre. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Borre hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Borre her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Borre, et feriehus i Borre eller en feriebolig i Borre er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Borre til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Borre nu!

Vælg mellem 106 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejligt område
Råbylille
24 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det bedste hus på vejen, helt ugenert med udsigt over markerne med de mange rådyr
Råbylille
10 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Skønt sommerhusområde med dejlig natur og ture langs stranden.
Råbylille
10 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Stille og roligt område, der sker ikke meget, fin gåafstand til stranden.
Råbylille
18 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Når man kan lide ro.
Råbylille

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint