I Askeby har man mulighed for at slappe af i ro og fred, men samtidig er området også helt fantastisk, hvis man nyder at være aktiv i naturen - hvad enten det er til vands eller på land. Askeby har skønne skove og badestrande samt historiske seværdigheder helt tæt på.
Vælg mellem 26 sommerhuse
Moderne 8 personers sommerhus på 110 m² beliggende i Askeby.
Moderne 8 personers sommerhus på 110 m² beliggende i Askeby. Til huset hører spabad og sauna, samt en åben og overdækket terrasse, så man har mulighed for at nyde de lune sommeraftener udendørs. Emne nr. 090-28417

På det vestlige af Møn ligger Askeby i fredelige og rolige omgivelser få kilometer fra kysten og kun 13 km fra Møns handelscentrum og hovedby Stege med spændende butikker og gode spisesteder. Området er velegnet til afslapning, lystfiskeri, vandsport eller en gåtur i den dejlige natur.

Nærmeste badestrand er Hårbølle Strand (6 km), en familievenlig, bred sandstrand med klitter, hvor børnene har god plads til at bygge sandslotte, spille bold, og gå på jagt efter flotte strandskaller. Ved stranden, der har Blå Flag klassifikation, er der legeplads og toilet.
En af Møns bedste badestrande Ulvshale Strand ligger på Møns nordkyst ca. 20 km fra Askeby. Ulvshale Strand er en herlig, børnevenlig badestrand med Blå Flag klassifikation, toiletfaciliteter, kiosk og nærliggende parkeringsplads. Stranden er en bred, hvid sandstrand med lavt vand, hvor der ofte dannes små, lune laguner i vandkanten, som er vidunderlige for børnene at lege og pjaske i.

Få kilometer fra Askeby – lige ud mod Østersøen ligger smukke Fanefjord Skov, som indeholder 16 fredede gravhøje fra bronzealderen. Fanefjord Skov indbyder, lige som Ulvshale Skov nord for Stege, til dejlige vandreture. Lige nord for Askeby findes endvidere en 3 km afmærket vandrerute i et naturskønt område.

Centralt placeret på Møn 11 km nordøst for Askeby ligger den hyggelig by Stege, der har mange spændende og velbevarede spor fra middelalderen - som eksempelvis byvolden, byporten, kirken og ikke mindst de atmosfærefyldte og krogede gader. På Møns Museum i Stege kan I lære endnu mere om livet i middelalderen, og på Thorsvang Samlermuseum genoplives ”de gode gamle dage” igennem et utal af interessante samlinger. Her formidles nyere Danmarkshistorie igennem et utal af objekter – og der kommer hele tiden nye til. Familien kan her sammen gå rundt i en lærerig tidsrejse i museets gamle butikker, biograf, skole og smedje, og for børnene er det desuden også muligt at deltage i en sjov skattejagt.

Ved jeres børn, hvordan man fremstiller bolsjer i ”åben gryde”? Svaret kan I få ved at besøge Møn Bolcher, som har sit eget bolchekogeri i den tidligere sukkerfabrik i Stege. Her kan I følge magien på tæt hold, når den glohede bolchemasse skabt efter gode, danske opskrifter forvandles til små, lækre og farverige godbidder, der bl.a. kan købes i den tilhørende butik.

Den relativt nyanlagte Stege Skov ligger helt tæt på byen, og indeholder blandt andet den 2,4 km lange sundhedssti ”Sjov og leg”, der har fantasifuldt udformede legeskulpturer, som især børnene sikkert vil lade sig udfordre af. Herfra kan man fortsætte ind i Udby Skov, hvor både børn og voksne kan slå sig løs på sundhedsstien ”Aktiv skov”, der er 2,2 km lang. Foretrækker I fred, afslapning og måske bare plads til en uforstyrret, tænksom stund kan I benytte jer af ”Stilleskoven” i den sydøstlige del af Udby Skov.

Der findes flere naturskønne panoramaruter på Møn, som er velegnede til endagsudflugter på cykel. Her kører I uforstyrret ad smukke stier og forbi kulturhistoriske seværdigheder i flot og fredfyldt natur – en vidunderlig måde at nyde ferietiden sammen på.

Leje af sommerhus i Askeby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Askeby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Askeby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Askeby nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Askeby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Askeby. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Askeby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Askeby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Askeby her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Askeby, et feriehus i Askeby eller en feriebolig i Askeby er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Askeby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Askeby nu!

Vælg mellem 26 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fantastisk natur og meget hundevenligt, men vi savnede indkøbsmuligheder i nærområdet
Hårbølle
4 voksne 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 maj
Dejligt område til at gå, cykle, løbe dejligt med vandet så tæt på
Hårbølle
5 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2022 november
Flot natur, stille, meget stille
Hårbølle
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Fint med plads og åbne marker, men kørsel til alt incl indkøb
Hårbølle

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint