Den hyggelige handelsby Stege, der ligger centralt på Møn, er et dejligt udgangspunkt for aktiv ferie i naturen, hvad enten I vil cykle, vandre, fiske, bade eller surfe. Spor fra Steges storhedstid i Middelalderen ses mange steder og formidles på interessant vis på Møns Museum. Et sikkert hit vil være et besøg hos Møn Bolcher, hvor I kan overvære produktionen af de små, søde lækkerier.
Vælg mellem 13 sommerhuse
Luksuriøst indrettet feriebolig til 5 personer med panoramaudsigt over Stege Havn.
Luksuriøst indrettet feriebolig til 5 personer beliggende i Stege med panoramaudsigt over indsejlingen til Stege Havn. Til boligen hører en stor, overdækket terrasse samt en balkon. Emne nr. 090-38798

Stege er Møns centralt placerede handelscentrum. Det er en rolig og hyggelig by med mange spændende butikker og gode spisesteder. Byen er desuden kendt for sine tirsdagsmarkeder og anden underholdning, der afvikles sommeren igennem. I Stege findes i dag mange spændende spor fra Middelalderen – blandt andet Mølleporten, der er en af de sidste bevarede middelalderbyporte i Danmark. Steges byvold, kirken og ikke mindst de atmosfærefyldte, krogede gader er også levn fra samme tidsalder.

”Silderuten” er en historisk byvandring i Stege, og navnet stammer fra perioden omkring 1430-1530, hvor sildefiskeriet i de mønske farvande havde et så stort opsving, at Møns fiskeboder på markedet i Falsterbo udgjorde en tredjedel af alle danske boder tilsammen.
På Møns Museum kan I lære endnu mere om livet i middelalderbyen Stege. Her har I endvidere også mulighed for at nyde en medbragt picnickurv i den hyggelige gårdhave.

Gå endelig ikke glip af at opleve/genopleve ”De gode gamle dage” på Thorsvang Samlermuseum i Stege. Attraktionen indeholder en samling spændende samlinger – Danmarkshistorie fortalt igennem et utal af objekter, hvor der hele tiden kommer nye til! Gå sammen rundt i en lærerig tidsrejse i museets gamle butikker, biograf, skole og smedje, og for børnene er det desuden også muligt at deltage i en sjov skattejagt.

Hvordan fremstiller man bolsjer i ”åben gryde”? Find svaret ved at tage børnene med til Møn Bolcher, som har sit eget bolchekogeri i den tidligere sukkerfabrik i Stege. Her kan I følge magien på tæt hold, når den glohede bolchemasse skabt efter gode, danske opskrifter forvandles til små, lækre og farverige godbidder, der bl.a. kan købes i den tilhørende butik.

Den relativt nyanlagte Stege Skov ligger helt tæt på byen, og indeholder blandt andet den 2,4 km lange sundhedssti ”Sjov og leg”, der har fantasifuldt udformede legeskulpturer, som især børnene sikkert vil lade sig udfordre af. Herfra kan man fortsætte ind i Udby Skov, hvor både børn og voksne kan slå sig løs på sundhedsstien ”Aktiv skov”, der er 2,2 km lang. Foretrækker I fred, afslapning og måske bare plads til en uforstyrret, tænksom stund kan I benytte jer af ”Stilleskoven” i den sydøstlige del af Udby Skov.

Med 140 km kystlinje har naturskønne Møn selvsagt en del strande at vælge i mellem. Mange af øens strande er naturstrande med tang og ålegræs, men til gengæld findes også velplejede badestrande med mange fine faciliteter som eksempelvis Ulvshale Strand (afstand fra Stege 8,5 km). Det er en meget børnevenlig badestrand med Blå Flag klassifikation, toiletfaciliteter, kiosk og nærliggende parkeringsplads. Ulvshale Strand er en bred, hvid sandstrand med lavt vand, hvor der ofte dannes små, lune laguner i vandkanten, som er helt eminente for børnene at lege og pjaske i. Vandet her er desuden attraktivt for surfere.

Hvis vejr og vind gør at stranden ikke frister kan I benytte svømmehallen i Stege, som har stort svømmebassin med 1- og 3-meter vipper, 4-meters klatrevæg og børnebassin. På fredage sættes en sjov Wibit legeforhindringsbane op i den offentlige åbningstid.

Lystfiskere kan få mange dejlige oplevelser og en fin fangst med sig hjem fra Møn. Særlig havørred og hornfisk skulle der være gode muligheder for at fange her.

Snyd heller ikke jer selv for at opleve Stege og omegn på cykel. Prøv eksempelvis den familievenlige tur rundt om Stege Nor eller, hvis I er til en mere fysisk krævende tur, ruten i det kuperede terræn på Høje Møn.

Leje af sommerhus i Stege med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Stege med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Stege har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Stege nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Stege - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Stege. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Stege. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Stege hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stege her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Stege, et feriehus i Stege eller en feriebolig i Stege er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Stege til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stege nu!

Vælg mellem 13 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Huset havde en skøn udsigt til vandet, men til den anden side var det meget kedeligt.
Stege
1 voksen 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Dejligt sted , men var ikke rundt !!
Stege/Møn
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Smukt område, mange muligheder
Stege/Møn
2 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 april
Lejligheden ligger perfekt midt i stege. Super dejligt sted.
Stege/Møn
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 november
Dejlig placering midt i Stege og med vand til alle sider.
Stege/Møn

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint