Råbylille Strand er et dejligt fredeligt ferieområde, hvor I er tæt på smuk natur, der rummer mange muligheder for friluftsaktiviteter og afslapning. Oplevelserne venter i de herlige omgivelser, hvad enten I udforsker Møn til bens, cykel eller på hesteryg. Gode butikker, spisesteder og spændende tirsdagsmarkeder findes alt sammen i øens hovedby Stege.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende ved Råbylille Strand, 100 m fra en natur badestrand.
Dejligt sommerhus til 8 personer med sauna, beliggende i et roligt sommerhusområde ved Råbylille Strand kun 100 fra en natur badestrand. Stranden er udstyret med høfter flere steder, så selv de mindste kan bade her. Emne nr. 034-3326

Det rolige og hyggelige sommerhusområde Råbylille Strand ligger ved Møns sydkyst kun 9 km fra øens største by Stege. Ved naturskønne Råbylille findes små herlige sandstrande med lavt vand. Flere steder er der ved stranden opstillet en bænk, hvor man bl.a. kan sidde og slappe af og nyde solnedgangen. Godt 18 km nord for Råbylille Strand ligger Møns nok bedste badestrand Ulvshale Strand, der er en børnevenlig strand med Blå Flag klassifikation, toiletfaciliteter, kiosk og nærliggende parkeringsplads. Ulvshale Strand er en bred, hvid lavvandet sandstrand, hvor der ofte dannes små, lune laguner i vandkanten, som er helt eminente for børnene at lege og pjaske i. Vandet her er desuden attraktivt for windsurfing og anden vandsport.

Hvis vejr og vind gør at stranden ikke frister kan I benytte svømmehallen i Stege, som har stort svømmebassin med 1- og 3-meter vipper, 4-meters klatrevæg og børnebassin. På fredage sættes desuden en sjov Wibit legeforhindringsbane op i den offentlige åbningstid.

I Stege (9 km) er der mange spændende butikker og gode spisesteder. Byen er desuden kendt for sine tirsdagsmarkeder og anden underholdning, der afvikles sommeren igennem. I Stege findes i dag mange spændende spor fra Middelalderen – blandt andet Mølleporten, der er en af de sidste bevarede middelalderbyporte i Danmark. Steges byvold, kirken og ikke mindst de atmosfærefyldte, krogede gader er også levn fra samme tidsalder.

Det er ligeledes sjovt at opleve/genopleve ”De gode gamle dage” på Thorsvang Samlermuseum i Stege. Attraktionen indeholder en samling spændende samlinger – Danmarkshistorie fortalt igennem et utal af objekter, hvor der hele tiden kommer nye til! Gå sammen rundt i en lærerig tidsrejse i museets gamle butikker, biograf, skole og smedje, og for børnene er der arrangeret en sjov og underholdende skattejagt.

Lystfiskere kan få mange dejlige oplevelser og en fin fangst med sig hjem fra Møn. Specielt gode fangstmuligheder for såvel havørred som hornfisk.

Naturen på Møn også en fantastisk oplevelse set fra hesteryg. Fra Møn Islændercenter rides ture tilpasset både erfarne og mindre erfarne ryttere, og tempoet tilpasses naturligt efter terrænforholdene.

Der findes flere naturskønne panoramaruter på Møn, som er velegnede til endagsudflugter på cykel. Her kører I uforstyrret ad smukke stier og forbi kulturhistoriske seværdigheder i flot og fredfyldt natur – en vidunderlig måde at nyde ferietiden sammen på.

Leje af sommerhus Råbylille Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Råbylille Strand med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Råbylille Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Råbylille Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Råbylille Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Råbylille Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Råbylille Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Råbylille Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Råbylille Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Råbylille Strand, et feriehus Råbylille Strand eller en feriebolig Råbylille Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Råbylille Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Råbylille Strand nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejligt område
Råbylille
24 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det bedste hus på vejen, helt ugenert med udsigt over markerne med de mange rådyr
Råbylille
10 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Skønt sommerhusområde med dejlig natur og ture langs stranden.
Råbylille
10 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Stille og roligt område, der sker ikke meget, fin gåafstand til stranden.
Råbylille
18 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Når man kan lide ro.
Råbylille

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
    Møns Klint