Den lille landsby Kramnitse ligger naturskønt tæt på diget ved Femern Bælt, og sommerhusene ligger uforstyrret på store grunde. Her er fred og ro og basis for en hyggelig familieferie. Gå en tur i det tidligere fiskerleje, hvorfra der stadigt fiskes. Få en snak med fiskerne og køb friskfangede fisk med hjem. Ta' på opdagelse i det dejlige sydvest-lollandske landskab på cykel, til fods eller i bil.
Vælg mellem 83 sommerhuse
Flot sommerhus til 8 personer beliggende i et familie- og børnevenligt område i Kramnitse.
I et meget familie- og børnevenligt område i Kramnitse ligger dette flotte sommerhus til 8 personer. Til huset hører et spabad og sauna, samt en dejlig sydvestvendt terrasse. Emne nr. 130-K10415

Kramnitse Strand er en af de allerbedste og mest børnevenlige badestrande på Sydlolland. Bløde marehalmsklædte klitter omkranser den dejlige sandstrand, vandet er lavt, så børnene trygt kan lege i vandkanten og bygge slotte i sandet, og badebroen gør det nemt at komme ud på lidt dybere vand, hvor der kan svømmes. Ved havnemolen finder I det perfekte surfersted, så der er altid meget at se på. Her er fine p-forhold, toiletter, legeplads og kiosk og ramper, så også kørestolsbrugere og barnevogne kan komme med ned til vandet. Stranden er det dejligt sted at tilbringe en dag i samvær med familien.

Har I lystfiskere i familien, der selv kan fange aftensmaden, er der mange fine fiskesteder ved kyst, bro eller mole. Fisketegn købes hos turistbureauerne. Området har også flere Put & Take-fiskeparker, bl.a. fiskesøen Hoby Put & Take. Lokale fiskerbåde arrangerer fisketure i Langelandsbæltet, bl.a. M/S Drost der sejler ud fra Nakskov.

Nakskov er egnens største by med en af landets ældste gågader. De hyggelige og smukt istandsatte gamle stræder og huse skaber en helt særlig stemning. Turistbureauet har til huse i det gamle apotek, og gennem porten til gårdspladsen med de toppede brosten ses det gamle gavlhus fra 1645 og apotekerhaven. Bliv klogere på Lollands historie ved et besøg også byens museer; Det Gamle Trykkeri, Skibs- og Søfartsmuseet og Danmarks Sukkermuseum.

Kappel Stubmølle i Nakskov er en af få bevarede af den ældste type vindmøller. Møllen står, hvor den har stået i næsten 300 år, og den var i drift indtil 1935. I sommerhalvåret kan man nyde sin medbragte mad ved opstillede borde. Tæt ved møllen lå "Helligtrefoldigheds Kilde". Kilden er nu tilkastet, men den gamle brønd til møllerhuset er blevet frilagt, og I kan læse om kildens historie på stedet.

I Rødby bør I besøge Lalandia Aquadome, der er et tropisk vandland for hele familien med vandrutsjebaner, bølgebassin, spapools og meget mere. Her er underholdning nok til en hel dag.

I det arbejdede værksted hos Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I se på, mens der slibes rav, også kaldet havets guld. I museet se bl.a. en kæmpe stor ravklump, smukke ravstykker med indkapslede insekter og stenaldersmykker i det gyldne materiale, og i butikken sælges et flot udvalg af håndlavede rav-varer.

Kong Svends Høj er Lollands mest anseelige oldtidsminde og Danmarks største velbevarede jættestue. Har I lyst, kan I krybe ind i kammeret. Også Glentehøj er en velbevaret jættestue. En 4 m lang gang fører ind til den 9 m lange stue. Ta’ lommelygte med, inden I går på opdagelse i jættestuerne.

Bronzealderhøjen Birket Bavnehøj er med 30 m over havets overflade Lollands højeste punkt. Højen ligger i Bavnehøjgårds private have, men der er offentlig adgang til toppen ad trapper gennem et lille anlæg. Fra højen er der en helt utrolig udsigt over landskabet.

Dodekalitten er 12 stenstøtter, hver 7-8m høje og med udhuggede hoveder, der vender front mod centrum af en 30 m stor cirkel. Stenstøtterne har et indbygget lydanlæg - og synger. Med legender, sagn og sange berettes om Lollands oprindelige folk, lolerne.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Slip børnene løs på det afrikanske legeland, Limpopoland, med Danmarks sejeste vand- og naturlegeplads og Lollands første vulkan, Kilimanjaro. Ta’ en forfriskende tur i Congo Splash og i Kampala Express.

Den gamle købstad og kloster by Maribo ligger smukt ved en gammel bøgeskov og Naturpark Maribosøerne. Besøg den smukke gamle domkirke, ta’ på bytur i de hyggelige stræder med butikker og markedsdage og Maribo Miniby. Besøg også klosterruinen, som byen er vokset op omkring.

Leje af sommerhus ved Kramnitse med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Kramnitse med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Kramnitse er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Kramnitse nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Kramnitse - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Kramnitse. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Kramnitse. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Kramnitse hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Kramnitse her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Kramnitse, et feriehus ved Kramnitse eller en feriebolig ved Kramnitse er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Kramnitse til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Kramnitse nu!

Vælg mellem 83 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fint men ikke hvis det er badeferie
Kramnitse
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Passede lige til vores formål, som var at deltage i arrangementer på Western Camp, som er “nabo”-udstykning.
Kramnitse
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejligt område natur strand og dyr.
Kramnitse
7 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Dejlig tæt på strand
Kramnitse
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fredeligt område, som til tider var lidt for stille.
Kramnitse

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119