Den hyggelige maritime by Nakskov ligger i skønne omgivelser for enden af Nakskov Fjord. Byen er Lollands største og har en af landets ældste gågader med mange spændende specialbutikker. Området byder på dejlige cykel- og gåture, og I kan med fordel tage fiskestænger med. Dejlige børnevenlige badestrande, lystbådehavne, dyreparker, gravhøje og museer sikrer ferien aktiviteter for hele familien.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Hyggelig lejlighed til 2 personer i Nakskov, kun et stenkast fra havnen.
Hyggelig lejlighed til 2 personer i Nakskov, kun et stenkast fra havnen. Lejligheden er velegnet til den lille familie som ønsker at bo tæt på indkøb, restauranter og fiskemuligheder. Emne nr. 130-K10562

Nakskov er Lollands største by og har en af landets ældste gågader. De hyggelige og smukt istandsatte stræder og gamle huse skaber en helt særlig stemning. Turistbureauet har til huse i det gamle apotek, og går man gennem porten til gårdspladsen med de toppede brosten, ses det gamle gavlhus fra 1645 og apotekerhaven. Stisystemet langs den østlige og nordlige del af fjorden byder på spadseretur i naturen tæt på byen. Der er rigtig gode fiskemuligheder i fjorden og på Vestlolland, og mange steder sejles der ud og fiskes i Smålandshavet. Fiskekort kan indløses på turistbureauet.

Nakskov havde i begyndelsen af sidste århundrede flere lokale aviser. Det Gamle Trykkeri er et arbejdende museum, hvor I som besøgende kan opleve tidligere tiders måder at fremstille tryksager på samt de forskellige sætte- og trykmaskiner, mørkekammer osv.

Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum ligger ved havnen, og udstillingerne fortæller om skibsbygning, skibe og søfart med udgangspunkt i lokalområdet. Gå på opdagelse blandt maritime genstande, tegninger, fotos, klædedragter og andre kuriositeter. Museet er handicapvenligt.

Sukkerproduktionen har i mere end 140 år spillet en vigtig rolle på Lolland-Falster. Danmarks Sukkermuseum ligger med udsigt til Nakskov sukkerfabrik, så de besøgende kan få et godt indblik i de forskellige bygningers funktion. Museet rummer markens redskaber, genstande, film og fotos fra de tidligere i alt 9 sukkerfabrikker.

Nakskov Svømmecenter har klatrevægge, rutsjebane og vipper for de vilde vandhunde og svømmebaner for de lidt ældre af slagsen. Er godt sted til familiehygge på en regnvejrsdag.

Albuen ligger på den godt 7 km lange odde mellem Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Området ligger i Natura2000 beskyttelsesområde med mange fugle og sjældne strandtudser. Grundet det rige dyre og fugleliv skal hunde være i snor i sommerhalvåret. Ta’ turen ud til fyrtårnet og nyd den unikke udsigt over havet. Lodshuset er i dag en kombination af museum og naturcenter. I kan også tage med ”Postbåden” fra Nakskov havn. På den centrale del af Albuen findes borde, bænke og grillpladser, og ved fyrtårnet ligger et multtoilet. Der er ikke drikkevand på Albuen, så husk selv at tage det med. Det er muligt at få sin cykel med båden for 20 kr., så I kan vælge at cykle hjem til Nakskov af den fantastisk smukke cykelsti langs fjorden.

Hestehoved Lystbådehavn ligger i den skønne og rolige natur i Nakskov Fjord tæt på Nakskov by. Her ligger også den dejlige og børnevenlige badestrand Hestehovedet Strand, der flere år i træk har fået det eftertragtede Blå Flag. Stranden er meget overskuelig og et dejligt sted for en dag i samvær med familien. Børnene kan lege sikkert i det lave vand og på stranden, og Danmarks næst længste badebro sikrer, at I også kan komme ud på dybere vand og svømme eller windsurfe. I badesæsonen renses stranden hver 3. uge, der er rampe for kørestolsbrugere, borde og bænke, en dejlig legeplads samt p-plads, kiosk og toiletter ved campingpladsen.

Kong Svends Høj er Vestlollands mest anseelige oldtidsminde og Danmarks største velbevarede jættestue. Under udgravninger i 1780 fandt man ravperler, samt dyre- og menneskeknogler. Har I lyst, kan I krybe ind i kammeret. Glentehøj er en meget velbevaret jættestue fra ca. 3200 f.Kr., restaureret i 1925. Selve gravhøjen er rund, omkring 5 m høj og 30 m bred. En 4 m lang gang fører ind til den 9 m lange stue. Ta’ lommelygte eller anden form for lys med, inden I går på opdagelse derinde.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Oplev giraffer og næsehorn på Savannen, se fodring af ulvene og tigerne eller tag en tur i abebussen hos bavianerne. Børnene kan give den gas i vores afrikanske legeland, Limpopoland, med Danmarks sejeste vand- og naturlegeplads og Lollands første vulkan, Kilimanjaro. Ta’ en forfriskende tur i Congo Splash – Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane. Ta’ de voksne med i Kampala Express – hvis de tør.

I Krokodille Zoo findes verdens eneste samling med alle 23 eksisterende krokodillearter på et sted. I hele juli måned holdes natzoo fra kl. 22 - 24 med natmad til dyrene kl. 23, aber fodres kl. 12, og kl. 14 er det krokodillernes tur. Zooen har også andre dyr, som f.eks. skildpadder, varaner, slanger, leguaner og fugle.

Guldborgsund ZOO & Botanisk Have inviterer indenfor til hyggelige familieoplevelser. Kom helt tæt på dyrene og mærke Zoos vilde natur. Her er masser af naturskønne områder med sø, flotte plante- og dyreanlæg samt sjove aktiviteter for hele familien.

Leje af sommerhus i Nakskov med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Nakskov med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Nakskov på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Nakskov nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Nakskov - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Nakskov. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nakskov. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Nakskov hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nakskov her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nakskov, et feriehus i Nakskov eller en feriebolig i Nakskov er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Nakskov til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nakskov nu!

Vælg mellem 12 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Selve Nakskov er lidt død og præget af diverse genbrugs forretninger håber den vil rejse sig igen med indsprøjtning af midler fra real dania.
Langø
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Lå en del ude på landet, men dejligt ro og flot natur
Sletnæs
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Om vill bo centralt i Nakskov finns det ju inget annat hus att leje
Nakskov

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119