I det hyggelige og fredelige sommerhusområde ligger husene på uforstyrrede grunde med masser af udenomsplads til leg og familiesamvær. Næsby Strand er en af flere populære badestrand inden for cykelafstand og Vestlollands største trækfuglelokalitet. Tæt på ligger hovedbyen Nakskov med historisk og maritime stemning, spændende museer og butikker. Ta' på opdagelse og dejlige udflugter på Lolland.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i et roligt område ved Næsby Strand.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i et roligt område ved Næsby Strand. Huset ligger tæt på en af Danmarks allerbedste badestrande og den hyggelige handelsby Nakskov. Emne nr. 130-K10437

Næsby Strand er mest kendt som trækfuglelokalitet. Kom hertil i september og oktober, hvor forholdene er optimale. Her flyver tusindvis af småfugle i flok, og rovfugle som falke, spurvehøge, musvåger og røde glenter tager turen fra skoven ind over Næsby Strand. Den allerbedste udsigt fås fra parkeringspladsen ved stranden. Det afvekslende landskab her indbyder til vandreture året rundt – også selv om man ikke er fugleinteresseret.

Næsby Strand er også en god badestrand. Børnene kan soppe i “lagunerne” mellem fremskudte stensætninger. Der er småsten på bunden, og det bliver ret hurtigt dybt. En endnu mere børnevenlig strand er Hestehovedet Strand, der flere år i træk har fået det eftertragtede Blå Flag. Stranden er meget overskuelig og et dejligt sted for en dag i samvær med familien. Børnene kan lege sikkert i det lave vand og i sandet, og Danmarks næst længste badebro sikrer, at I også kan komme ud på dybere vand og svømme eller windsurfe. I badesæsonen renses stranden hver 3. uge, der er rampe for kørestolsbrugere, borde og bænke, en dejlig legeplads samt p-plads, kiosk og toiletter ved campingpladsen. Slå også et smut forbi Hestehoved Lystbådehavn.

Cykelstien ”Nakskov Fjordstien” løber langs fjorden helt ind til centrum af Nakskov. Ta’ cyklerne og nyd den naturskønne tur. Nakskov er Lollands største by og har en af landets ældste gågader med fine shopping muligheder. De hyggelige og smukt istandsatte stræder og gamle huse skaber en helt særlig stemning. Turistbureauet har til huse i det gamle apotek, og går man gennem porten til gårdspladsen med de toppede brosten, ses det gamle gavlhus fra 1645 og apotekerhaven. Besøg også byens museer; Det Gamle Trykkeri, Skibs- og Søfartsmuseet og Danmarks Sukkermuseum og bliv klogere på Lollands historie.

En anden frisk cykeltur kunne gå til Albuen på den godt 7 km lange odde mellem Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Området ligger i Natura2000 beskyttelsesområde med mange fugle og sjældne strandtudser. Nyd freden og roen og den unikke udsigt over havet fra fyrtårnet og kig inden for i Lodshuset, der i dag er museum og naturcenter. På Albuen findes borde/bænke og grillpladser, og ved fyrtårnet ligger et multtoilet. Der er ikke drikkevand på Albuen, så husk selv at tage det med. I kan også tage med ”Postbåden” fra Nakskov havn, og det er muligt at få sin cykel med for 20 kr.

Der er rigtig gode fiskemuligheder i fjorden og på Vestlolland, og mange steder sejles der ud og fiskes i Smålandshavet. Køb fiskekort på turistbureauet i Nakskov.

Kong Svends Høj er Vestlollands mest anseelige oldtidsminde og Danmarks største velbevarede jættestue. Har I lyst, kan I krybe ind i kammeret. Også Glentehøj er en meget velbevaret jættestue. Den er fra ca. 3200 f.Kr. og restaureret i 1925. En 4 m lang gang fører ind til den 9 m lange stue. Ta’ lommelygte med, inden I går på opdagelse i jættestuerne.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Børnene kan give den gas i vores afrikanske legeland, Limpopoland, med Danmarks sejeste vand- og naturlegeplads og Lollands første vulkan, Kilimanjaro. Ta’ en forfriskende tur i Congo Splash – Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane og lok de voksne med i Kampala Express.

I Krokodille Zoo kan I som det eneste sted i verden opleve alle 23 eksisterende krokodillearter på et sted. I hele juli måned holdes natzoo fra kl. 22 – 24. Aberne fodres kl. 12, og kl. 14 er det krokodillernes tur. Zooen har også bl.a. skildpadder, varaner, slanger, leguaner og fugle.

Guldborgsund ZOO & Botanisk Have inviterer indenfor til hyggelige familieoplevelser. Kom helt tæt på dyrene og Zoo’ens vilde natur. Her er masser af naturskønne områder med sø, flotte plante- og dyreanlæg samt sjove aktiviteter for hele familien.

Går udflugten til Rødby, bør I besøge Lalandia Aquadome, der er et tropisk vandland for hele familien med bl.a. vandrutsjebaner, bølgebassin og spapools. Her er fart og spænding nok til en hel dag. Nakskov Svømmecenter er et andet godt bud til en regnvejrsdag. Her er klatrevægge, rutsjebane og vipper for de vilde vandhunde og svømmebaner for de lidt ældre af slagsen.

Leje af sommerhus ved Næsby Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Næsby Strand med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning ved Næsby Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Næsby Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Næsby Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus ved Næsby Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Næsby Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Næsby Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Næsby Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Næsby Strand, et feriehus ved Næsby Strand eller en feriebolig ved Næsby Strand er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Næsby Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Næsby Strand nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119