Sommerhusene ved Dannemare ligger naturskønt og uforstyrret i det lollandske landskab med et rigt dyre- og fugleliv samt unik flora. Området egner sig perfekt til cykel- og vandreture på stier langs vandet og fisketure. Her er I tæt på både historiske seværdigheder, attraktioner for børnene, badestrande med fine forhold og hyggelige købstæder med atmosfære, museer, lystbådehavne og butikker.
Vælg mellem 87 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i naturskønne omgivelser i Dannemare.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i naturskønne omgivelser i Dannemare, kun 400 m fra vandet. Til huset hører en terrasse på 112 m², hvoraf 12 m² er overdækket, spabad samt sauna. Emne nr. 090-29188

Lollands sydkyst har mange dejlige og børnevenlige sandstrande, der også er ideelle til vandsport som f.eks. wind- og wavesurfing. En af disse er Dannemare Høje. Hummingen Strand få km derfra regnes blandt en af de bedste badestrande på Sydlolland og er flere år i træk tildelt Det Blå Flag. Kramnitse Strand er også anbefalelsesværdig, og her er der ramper for kørestolsbrugere. Strandene har fine p-forhold, toiletter, legeplads og kiosk og er skønne steder at tilbringe en dag med hygge og leg i samvær med familien.

Næsby Strand er mest kendt som trækfuglelokalitet. Mulighederne for at se rovfuglene er størst i september og oktober. Her flyver tusindvis af småfugle i flok, og rovfugle som falke, spurvehøge, musvåger og røde glenter tager turen fra skoven ind over Næsby Strand.

Besøg den lille idylliske fiskerby Kramnitse. Her har I mulighed for at købe fisk direkte fra bådene. Ønsker I selv at fange aftensmaden, er der mange fine fiskesteder fra kyst, bro eller mole, hvor I kan fange havørreder og i maj måned også hornfisk. Fisketegn købes hos turistbureauerne. Området har også flere Put & Take-fiskeparker, bl.a. fiskesøen Holy Put & Take.

Nakskov er Lollands største by og har en af landets ældste gågader. De hyggelige og smukt istandsatte gamle stræder og huse skaber en helt særlig stemning. Turistbureauet har til huse i det gamle apotek, og går man gennem porten til gårdspladsen med de toppede brosten, ses det gamle gavlhus fra 1645 og apotekerhaven. Besøg også byens museer; Det Gamle Trykkeri, Skibs- og Søfartsmuseet og Danmarks Sukkermuseum og bliv klogere på Lollands historie.

Kappel Stubmølle i Nakskov er en af få bevarede af den ældste type vindmøller. Møllen står, hvor den har stået i næsten 300 år og var i drift indtil 1935. I sommerhalvåret kan man nyde sin medbragte madkurv ved opstillede borde. Tæt ved møllen har "Helligtrefoldigheds Kilde" ligget. Kilden er nu tilkastet, men den gamle brønd til møllerhuset er blevet frilagt, og piecer på stedet fortæller om kildens historie.

I det arbejdede værksted hos Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan I opleve slibning af rav, også kaldet havets guld. I museet se bl.a. en kæmpe ravklump, rav med indkapslede insekter og stenaldersmykker i det smukke materiale, og i butikken kan købes et stort udvalg af fine håndlavede rav-varer.

I Rødby bør I besøge Lalandia Aquadome, der er et tropisk vandland for hele familien med bl.a. vandrutsjebaner, bølgebassin og spapools. Her er fart og spænding nok til en hel dag.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Slip børnene løs på det afrikanske legeland, Limpopoland, med Danmarks sejeste vand- og naturlegeplads og Lollands første vulkan, Kilimanjaro. Ta’ en forfriskende tur i Congo Splash og i Kampala Express.

Den gamle købstad og klosterby Maribo ligger smukt ved en gammel bøgeskov og Naturpark Maribosøerne. Den fine gamle by byder også på domkirken, bytur i de hyggelige små stræder med shopping og markedsdage og Maribo Miniby. Besøg også klosterruinen, som byen er vokset op omkring.

Kong Svends Høj er Lollands mest anseelige oldtidsminde og Danmarks største velbevarede jættestue. Har I lyst, kan I krybe ind i kammeret. Også Glentehøj er en velbevaret jættestue. Den er fra ca. 3200 f.Kr. og restaureret i 1925. En 4 m lang gang fører ind til den 9 m lange stue. Ta’ lommelygte med, inden I går på opdagelse i jættestuerne.

Bronzealderhøjen Birket Bavnehøj er Lollands højeste punkt, hele 30 m over havets overflade. Højen ligger i Bavnehøjgårds private have, men der er offentlig adgang til toppen ad trapper gennem et lille anlæg. Fra højen er der en betagende udsigt over landskabet.

Dodekalitten er 12 stenstøtter, hver 7-8m høje og med udhuggede hoveder, der vender front mod centrum af en 30 m stor cirkel. Stenstøtterne har et indbygget lydanlæg og synger. Værket beretter med legender, sagn og sange om Lolerne, Lollands oprindelige folk.

Leje af sommerhus ved Dannemare med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Dannemare med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Dannemare på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved Dannemare nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Dannemare - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Dannemare. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Dannemare. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Dannemare hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Dannemare her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Dannemare, et feriehus ved Dannemare eller en feriebolig ved Dannemare er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie ved Dannemare til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Dannemare nu!

Vælg mellem 87 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Fint og roligt
Hummingen
5 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Kort afstand til strand
Hummingen
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Meget roligt, godt område for lange gåture, men man skulle køre langt for oplevelser.
Dannemare
1 voksen 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur, ro og fred
Hummingen
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig nemt til strand
Hummingen

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119