Rødby på øen Lolland er en rolig og dejlig destination, hvor I uforstyrret kan slappe af samtidig med, I opholder jer tæt ved mange interessante attraktioner og seværdigheder. Lækre badestrande, et spændende vandland, skønne cykelruter, godt fiskevand samt unikke muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport bliver I heller ikke snydt for!
Vælg mellem 85 sommerhuse
Smukt sommerhus til 10 personer i Rødby ved Lollands skønne badestrand.
Smukt sommerhus til 10 personer beliggende i Rødby ved Lollands skønne badestrand. Et stort hus med god plads, en dejlig terrasse på en stor indhegnet grund. Emne nr. 130-K10520

Rødby på Lolland er først og fremmest kendt for Lalandia, der med sit væld af aktivitetsmuligheder og hovedattraktionen Aquadome™ byder på vandsjov, leg og action for hele familien. Med en dagsbillet til Lalandia Aquadome™ får I blandt andet adgang til bølgebassin, sjove vandrutsjebaner, spapools og forskellige wellnessoplevelser for både store og små. Aqua Splash Playground, som er en kæmpestor vandlegeplads med 5 vandrutsjebaner, indbyder selvsagt til timevis af leg og underholdning for familiens små vandhunde. De større kan få lov at mærke suset i maven, når der suses igennem den 95 meter lange vandrutsjebane Wild River, der starter og slutter indendørs, men undervejs fører en tur udenfor.

Foretrækker I at bade i det fri og tilbringe en dejlig dag på stranden har Rødby et par gode muligheder lige uden for døren. Stranden ud for Lalandia er en dejlig sandstrand med egen badebro lige som Rødbyhavn Strand, der er en dejlig, børnevenlig sandstrand med klitter. Begge strande har Blåt Flag klassifikation, toiletfaciliteter og parkeringsplads tæt ved stranden. De lokale vand- og ikke mindst vindforhold gør hele området meget velegnet til kite-, wave- og windsurfing. Ved Rødby Strand er der desuden borde/bænke, en kiosk samt restaurant. Øen Lolland er omkranset af kyster med virkelig mange smukke strande – så her har I et stort udvalg af skønne og fredelige udflugtsmål inden for kort køreafstand!

Fra molen i Rødbyhavn er chancerne gode for at fange fladfisk, mens det fra kysten er havørred og i maj måned også hornfisk, der med held kan fiskes efter. Lystfiskeri kan også foregå fra Hirsbosøerne, som blev til i forbindelse med etableringen af havne anlægget i Rødby, eller Klostersøen, Maribo Søndersø, hvor der er mulighed for at fange gedde, ål, aborre og skalle.

De idylliske, små og krogede veje i det flade, lollandske landskab er som skabt til cykeludflugter, hvor hele familien kan være med. Sving jer i cykelsadlen og tag eksempelvis på udflugt ad den naturskønne cykelrute 38 ”Østersøstien”. Her kan I cykle på diget fra Rødbyhavn til Brunddragerne i øst eller langs fjorden og til Nakskov i vest. Lolland har mange tema-dagsruter man som cykelglad turist kan vælge imellem. Så pak blot picnickurven og kør afsted. Smuk natur, seværdigheder og sjove oplevelser venter jer . . .

Omkring 15 km nord for Rødby ligger den hyggelige by Maribo, hvis historie går helt tilbage til 1400-tallets klostertid. Maribo er smukt beliggende ved den cirka 50 kvadratkilometer store Naturpark Maribosøerne, hvor byens store domkirke er placeret ved Søndersøs bred. Naturpark Maribosøerne indbyder til mange former for aktiviteter og friluftsliv, men man kan også vælge på afslappende vis at nyde den herlige natur på en sejlads med turbåden Anemonen.

Frilandsmuseet i Maribo ”De gamle huse” er landets tredjeældste frilandsmuseum og formidler 1800-tallets hverdagsliv. Med originale huse og genstande samt levendegørelse i udvalgte perioder er der her lagt op til et spændende og oplevelsesrigt besøg. Attraktionen har åbent i sæsonen maj til september samt i skolernes efterårsferie

Et besøg på Lolland inkluderer naturligvis også et besøg i Knuthenborg Safaripark, som ligger lige uden for Maribo. Safariparken er Nordeuropas største, og giver jer med garanti en masse fascinerende, vilde dyreoplevelser. Knuthenborg Safaripark lader jer komme helt tæt på de vilde dyr fra både Syd- og Nordamerika, Australien, Afrika, Europa og Asien, men rummer også en oplevelsespark med det afrikansk inspirerede legeland Limpopoland, som både har Danmarks største naturlegeplads samt en kæmpestor vandlegeplads – hvor alt bare er både vildt og vådt!

Leje af sommerhus Rødby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Rødby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Rødby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Rødby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rødby - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Rødby. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Rødby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rødby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rødby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Rødby, et feriehus Rødby eller en feriebolig Rødby er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Rødby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rødby nu!

Vælg mellem 85 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Dejlig åbent med langt til de fleste naboer.
Bredfjed
2 voksne 0 børn 3 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt stille og roligt område, ideelt til at gå ture med vores hunde.
Hyldtofte
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Det er anden gang vi var i samme hus, så vi kendte området. Desværre var der så meget vand på vejene i området, at det var meget vanskeligt at komme rundt til fods - det krævede nærmest vaders. Men ellers dejlig tæt til havet.
Bredfjed
2 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2024 januar
Det var Lolland, kan man lide øde er det super. Fin strand.
Hyldtofte
6 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Selve byen Rødby var kedelig, mange lukkede butikker. Men mange dejlige byer i nærheden.
Rødby

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119