Danmarks sydligste købstad byder velkommen til et utroligt charmerende bymiljø og en aktiv lystbådehavn med en betagende udsigt. Nysted Strand er super velegnet til børnefamilier. I Lalandia venter action for alle vandhunde - og i Middelaladercentret kan I rejse tilbage til Danmark i 1400-tallet.
Vælg mellem 47 sommerhuse
Skønt sommerhus til 8 personer ved Nysted strand.
Skønt sommerhus til 8 personer ved Nysted strand. Her kan man nyde den smukke udsigt over Østersøen, fra den store terrasse eller besøge den fine badestrand, med egen badebro. Emne nr. 160-G0069

Nysted ligger i naturskønne omgivelser på det sydøstlige hjørne af Lolland, og er Danmarks sydligste købstad. Byens rødder strækker sig tilbage til middelalderen. Den ældste bydel består af bindingsværkshusene og de andre gamle bygninger omkring kirken, som er opført i gotisk stil. Bymiljøet er utroligt fredeligt og charmerende, og det er virkelig en afslappende oplevelse at befinde sig her.

Byens havn er stadig meget aktiv om sommeren; nu er det dog lystsejlere og ikke fiskekuttere, der benytter den. Fra havnen er der en flot udsigt ud over vandet, og også til Aalholm Slot og grønne skove; det er kort sagt et betagende syn på varm, skyfri sommerdag.

Stranden ved Nysted kaldes ”Skansen” fordi den ligger tæt ved et gammelt forsvarsanlæg. Det er en meget børnevenlig sandstrand, som ligger i et naturskønt område med træer. Stranden ligger langs en lille, afskærmet vig, og derfor bliver vandet altid varmere her, end ved Lollands øvrige strande. Glæd jer til at tilbringe nogle hyggelige og afslappede timer sammen med børnene på den super dejlige strand.

Skulle der være behov for mere action og fart over feltet blandt familiens vandhunde, er en tur til badelandet Lalandia ved Rødby lige sagen. Her venter nogle sjove timer for hele familien.

Det gør der også i Middelaldercentret, som et er spændende og meget medrivende sted at besøge. Kig forbi og træd tilbage i tiden til en dansk købstad, som den så ud omkring år 1400. Her er huse til håndværkere, handelsboder og en havn med skibe. ”Indbyggerne” laver mad, passer dyrene og træner med våben. Der afholdes ridderturneringer omkring 100 gange hver sæson. Kig endelig forbi sammen med børnene; I vil alle sammen synes at I har haft en super god dag når I igen ”rejser tilbage” til nutiden.

Leje af sommerhus Nysted med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Nysted med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Nysted har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Nysted nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nysted - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Nysted. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nysted. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Nysted hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nysted her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Nysted, et feriehus Nysted eller en feriebolig Nysted er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Nysted til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nysted nu!

Vælg mellem 47 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Lige ved havet, vandresti langs kysten - og gennem små skovområder. Man kan gå ind til Nysted.
Nysted
3 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Kønt, men ikke meget reel strand
Nysted
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Dejligt sted
Nysted
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Der sker ikke så meget i vinter perioden
Nysted
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fantastisk område. Masser af 'wildlife' lige rundt om huset, fine stier og muligheder for gåture i den nære omegn, kort til indkøb. Meget hyggelig by og havn. Masser af vand med fin udsigt fra huset. Og vejret var også godt de fleste dage, hvilket var en bonus.
Nysted

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119