I feriebyen Kærgården ved Limfjorden i Nordjylland kan I slappe af i jeres private sommerhus - om I bare er to eller ankommer med hele familie. Her kan I tilbringe dagene med udflugter i det vidunderlige område.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Sommerhus Kærgården_089-472
Emne nr. 089-472

I Kærgården er der masser af grønne områder og græsplæner, der skiller sommerhuse ad og tætte træer, der skaber en privat atmosfære omkring jeres sommerhus.

Den lille by ligger ved Krik Vig i den nordlige del af Limfjorden. Den smalle Agger Tange adskiller Krik Vig fra det åbne hav, og området ligger dermed godt beskyttet for Vesterhavets brænding. Derved er der skabt ideelle betingelser for en badeferie, hvor selv familiens mindste kan være med. Blot få minutters gang fra sommerhusområdet strækker en smal stenstrand sig langs bredden.

Godt 7 kilometer fra Kærgården ligger den næststørste by, Agger, med et lille udvalg af restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder. Fiskerhuset i Agger står originalt som i det 19. århundrede og bruges i dag som museum. Her får man et fint indblik i sømændenes liv på havet og tidligere tider.

Vesterhavet er kendt for sine sandstrande, der strækker sig over flere kilometer langs den danske vestkyst. Nogle af de smukkeste strande ligger nord for Agger. De endeløse strande indbyder til ensomme strandture, hvor man kan lade tankerne flyve.

Længere inde i landet ligger en bred, ubeboet klitrække. I 2007 blev regionen erklæret nationalpark grundet sit særlige landskab og områdets specielle økosystem.

Det kan anbefales at tage på tur langs østsiden af den 8,5 kilometer lange, men kun få hundredmeter brede, Agger Tange. På vestsiden strækker en flere kilometer lang sandstrand sig. For at beskytte tangen fra det sultne Vesterhav, er der bygget høfder, der danner små, beskyttede bugter.

Agger Tange er også del af Nationalpark Thy. På halvøens sydspids finder man Svaneholmhus: En moderne bygning med små udstillinger om nationalparkens dyr og økosystem. Herfra går en lille færge over den smalle Thyborøn-kanal, der er eneste forbindelse mellem Limfjorden og Vesterhavet. Turen går til Thyborøn med det hyggelige landsbycentrum, der indbyder til hyggelige timer på caféer og restauranter, der serverer lækre specialiteter og naturligvis friskfanget fisk.

Limfjorden med sine ofte kraftige vinde og den flade brænding skaber ideelle betingelser for wind- og kitesurfere, mens den nærtliggende vestkyst er kendt som Nordeuropas bedste surfspot for dem, der vil ride på de store bølger.

Leje af sommerhus i Kærgården med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Kærgården med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Kærgården på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Kærgården - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Kærgården. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Kærgården. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Kærgården her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Kærgården, et feriehus i Kærgården eller en feriebolig i Kærgården er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Kærgården til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kærgården nu!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Langt til dagligvare buutikker
Kærgården
9 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Dejligt område, men der står at der er indkøb 1 km derfra, den er lukket helt i maj md, så nærmeste indkøb er i Hurup.
Kærgården
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
langt til indkøb
Kjærgaarden - Vestervig
7 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejlig område, her kunne vi godt komme igen
Kærgården
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Helt perfekt sted med rigtig lækre omgivelser
Kærgården

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet