Vestervig i den rolige Krik Vig er kendt for sine børnevenlige strande og lave vand. Nyd en dag i samvær med familien med leg i sandet, ture i vandet, afslapning og hygge. Den frodige og alsidige natur ved vigen og Nissum Bredning indbyder til vandre- og cykelture på de mange afmærkede ruter. Vestervig ligger kun få km fra den fredede Agger Tange, hvor trækfugle og sæler flokkes i stort antal.
Vælg mellem 86 sommerhuse
Flot kvalitetsferiehus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund i Vestervig, med udsigt over Limfjorden. Der er blot 250 m til Limfjorden og 5 km til Vesterhavet.
Flot kvalitetsferiehus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund med udsigt over Limfjorden. Der er blot 250 m til Limfjorden og 5 km til Vesterhavet, der har de bedste strande, man kan ønske sig. I området findes legeplads, boldbaner og minigolf. Emne nr. 160-A6061

Vestervig er en hyggelig historisk landsby, hvis oprindelse kan føres tilbage til Middelalderen, og der er masser af historie i området. F.eks. den gamle købmandsgård i Doverodde, ikke mindre end 32 gravhøje og Nordens største landsbykirke.

Vesterhavsstranden ved Agger har Det Blå Flag, og det er nemt at finde læ mellem de mange høfder og klitter. Agger er en charmerende ferieby med masser af liv blandt de gamle fiskerhuse. Herfra går Danmarks længste handicapsti helt til Lodbjerg Fyr, så alle kan nyde de naturskønne områder. Ved fyret har I den bedst tænkelige udsigt til solnedgang over havet. I Lodbjerg og Rønhede plantager er der fred og ro og et stort udvalg af vandreruter. I Rønhede Plantage ligger desuden en naturlegeplads med madpakkehytte og bålplads.

Har I lyst til at prøve lykken med stang og snøre, er her masser af skønne fiskesteder. Flade sø og Ørum sø, Nissum Bredning og Limfjorden har alle rolige fiskevande, men det er også muligt at fiske i havet fra høfderne ved Agger Tange. De søstærke kan tage med kutter på havfiskeri fra Thyborøn.

Den smukke uberørte vildmark i Naturparken Thy kaldes ”Danmarks største vildmark”. Her finder I det største sammenhængende klitområde i Nordeuropa. Uanset hvordan I foretrækker at være aktive, er det muligt her. Oplev det fantastiske dyreliv og nyd freden og roen i den uforstyrrede natur.

Vorupør er sammen med Klitmøller en del af Cold Hawaii og et af Europas fem bedste windsurfingssteder. Den kraftige vind er også ideel til opsætning af drager. Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør er et spændende sted, og er man modig nok, kan man bl.a. komme helt tæt på hajerne – heldigvis i en haj-tunnel.

Kystcentret i Thyborøn er fyldt med spænding både indendørs og udendørs. Lær om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og vær med til at lave bølger og strøm. Oplev stedets krybdyrs zoo, besøg Skildpaddespionens bunkers og kystlegepladsen. Sneglehuset på Sneglevej er både ude og inde dækket af sindrige mønstre alt sammen skabt af muslingeskaller og sneglehuse af en enkelt mand. Her er også en stor udstilling af flaskeskibe lavet af lokale fiskere.

De hyggelige gader og smukke gamle bygninger i Thisted skaber en fin kontrast til de mange butikker, caféer og restauranter. Hele sommeren er her aktiviteter for familiens yngste, samt tursejladser på træskib for hele familien.

Jesperhus Feriepark på Mors er en af Danmarks største ferieparker, og et besøg her er et must, når I holder ferie så tæt på. Børne vil elske det. Mors er den største ø i Limfjorden og en perle med enestående natur. Rundt om øen ligger en række små og lidt større havne. Besøg også de to små øer Venø og Jegindø og gå en tur i det uforstyrrede landskab.

Leje af sommerhus i Vestervig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Vestervig med netop den beliggenhed, du vil have. Det er sommerhusudlejning i Vestervig på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Vestervig nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Vestervig - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Vestervig. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vestervig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Vestervig hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Vestervig her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi lover dig, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vestervig, et feriehus i Vestervig eller en feriebolig i Vestervig, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Vestervig til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vestervig nu!

Vælg mellem 86 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Helt perfekt sted med rigtig lækre omgivelser
Kærgården
2 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2023 december
Dejligt område, tæt på vand, indkøb og natur.
Kærgården
4 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Lækkert område med strand, legeplads, fodboldplads ect.
Kærgården
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 august
Grunden til 3 stjerner er, at vi ikke nåede ret meget på 4 dage.
Kærgården
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Lækkert område.
Kærgården

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet