Klitter, hede og dybe søer venter jer på sommerhusferien ved den danske vestkyst. Her står I ansigt til ansigt med Danmarks største vildmark; Nationalpark Thy – en af Danmarks i alt 5 nationalparker. Landskabet er som skabt til vandreture, cykelture og rideture i den smukke natur.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Sommerhus Krik_121-18-3119
Emne nr. 121-18-3119

Jeres sommerhus i Krik ligger i den øvre del af Nissum Bredning, godt beskyttet for Vesterhavets brusende bølger. I vestlig og nordlig retning strækker den spektakulære nationalpark sig over 244 km2 fra Agger Tange i syd til Hanstholm mod nord: Et område med kyst, klitter, skov, hede og søer.

I klitheden vil I støde på kronhjorte, og i Hanstholms vildtreservat kan I se mere end 30 fuglearter, der flyver oppe over de 200 små og store søer. Bulbjerg er en 47 meter høj kalkstensknude – og Danmarks eneste fuglefjeld. En af de smukkeste strande i området ved nationalparken er Krik Vig ved Hurup Thy, der byder på gode muligheder for surfing og badning.

Den lille by Thyborøn ligger tæt på, når I lejer et sommerhus i Krik. Her er både Jyllandsakvariet og Sneglehuset, der er dækket af muslingeskaller og sneglehuse, et besøg værd. Men også Sea War Museum Jutland er en spændende attraktion. Her kan I se delene fra bjergede skibe side om side med eksotiske fund. Udenfor ligger bunkerne fra 2. Verdenskrig og et mindesmærke for de faldne under Jyllandsslaget.

Blot elleve kilometer væk ligger Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan tage på guidet tur og lære mere om sol-, vand- og vindenergi. En anden spændende attraktion i Thisted er Nordsø Akvariet ved Thisted Bredning.

Den mest fantastiske ferieaktivitet på ferien i Krik er naturen! Men nogle gange har man bare brug for en dag indenfor. Udover afslapning i det hyggelige sommerhus kan en inde-dag byde på en tur til Snedsted Svømmehal eller svømmehallen i Sydthy. I Snedsted er der både swimmingpools, træningsrum og multihal.

I Sydthy kan I plaske i de børnevenlige bassiner, lege i vandet og suse ned af rutsjebanen. Et romersk dampbad, massagestole og en infrarødkabine står til rådighed for de voksne, der trænger til at slappe af. Lidt længere væk ligger Thyhallen Svømmecenter samt Go-Kart og Paintball-banerne ved Thisted.

Krik og Thy har masser at byde på for børn, unge og voksne: Natursafari, mountainbike, golf og ikke mindst de vidunderlige strande lige for jeres fødder. I Thy finder I flere populære surf-spots langs kysten, der har fået tilnavnet „Cold Hawaii“. Klitmøller er kendt for at være en af Europas bedste surfspots. Nybegyndere kan øve sig i fjordens rolige bølgegang, ligesom der er gode badeforhold.

En anden fantastisk måde at opleve landskabet ved kysten på er fra hesteryg. Der er ikke mange andre steder i verden, hvor man kan få lov at ride gennem en nationalpark!

Hvis man er glad for at fiske, er Krik det sande El Dorado. Her kan man smide snøren i ved Ballerum, ved kysten ud for Bulbjerg, i Agger eller i Flade Sø i nationalparken.

Leje af sommerhus i Krik med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Krik med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Krik er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Krik - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Krik. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Krik. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Krik her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Krik, et feriehus i Krik eller en feriebolig i Krik er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Krik til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Krik nu!

Vælg mellem 89 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Ligger i en skov - men tæt på naboer - fin natur tæt på
Agger
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Elsker Agger
Agger
6 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur, masser af fugle.
Agger
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stedet var ikke lige os. Var i Hanstholm og vorupør og der var noget hyggeligere og mere liv. Så det bliver måske vores næste ferie.
Agger
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der er ikke meget man kan opleve uden at skulle kører efter det.
Agger

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet