Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 30 personer i Vrist. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2 sommerhuse
sommerhus danmark 30 personer vrist_325-400
Emne nr. 325-400.

Lej et sommerhus i Danmark til 30 personer i Vrist her!

Hos Feline kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 30 personer i Vrist –hver eneste dag, hele året rundt.

Find dit sommerhus i Danmark til 30 personer i Vrist her

Selv om Vrist er et af de større sommerhusområder ved Vesterhavet, er det alligevel begrænset hvor mange sommerhuse der har plads til mindst 30 personer.

Dem der er, kan du se her. Da mængden af sommerhuse i denne størrelse er begrænset anbefaler vi at du slår til, når et af dem er ledige i den periode, du har brug for.

Valgfrit antal overnatninger

Du har en meget høj grad af fleksibilitet i forhold til den lejeperiode, du har brug for. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus i Danmark til 30 personer i Vrist fra 2 overnatninger og opefter.

Derfor kan du planlægge alle former for ophold. Tag på weekendophold, miniferie eller ”rigtig” ferie i 1-2 uger – det bestemmer du selv.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du ganske automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt konkret at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden videre hele differencen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 30 personer i Vrist, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 2 sommerhuse

Andre artikler om Vrist

 • Sommerhus Vrist

  Vrist er et roligt ferieområde i super flotte omgivelser, helt ude ved Vesterhavet. Uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for, vil I være tæt på havet med den børnevenlige strand, Limfjorden og en stribe af søer. Området er perfekt til vandre- og cykelture og også til lystfiskeri. Mange muligheder for udflugter.
  På en stor åben klitgrund i Vrist, i et roligt og attraktivt feriehusområde ligger dette store, flotte feriehus til 12 personer med udsigt til klitterne.
 • Luksus sommerhus Vrist

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Vrist. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
  luksus sommerhus vrist_130-C79301

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejlby Klit

  På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
  Vejlby Klit
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet