Emne nr.: 090-30682
Emne nr.: 090-30682

Et sommerhus er det optimale valg, når tiden atter er inde til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop det sommerhus, der opfylder jeres ønsker. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Når I er flere familier eller hold af venner, der gerne vil på ferie sammen, er et sommerhus med plads til 22 personer det oplagte valg. Glæd jer til de oplevelser, der venter i lokalområdet, og til at hygge jer i det sommerhus, der opfylder jeres ønsker til indretning og beliggenhed. De forskellige sommerhuse med plads til 22 personer er på alle måder den oplagte ramme om en vellykket ferie. De er i mange tilfælde således indrettet, at I får adgang til jeres egen swimmingpool, hvor I kan hygge jer, når I har lyst. Det er også muligt, at der er et aktivitetsrum, hvor I kan finde hyggelige og udfordrende spil.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De behagelige omgivelser og de mange udflugtsmål gør Vrist til et populært ferieområde for børnefamilier.

Stranden ved Fjaltring er lang og bred, så her er masser af plads til børnene at boltre sig på.

Fiskesøen ved Vrist ligger i de smukkeste omgivelser, så lystfiskere kan nyde deres hobby under de bedste forhold.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

Landskabet omkring Vrist byder på fine udflugtsmål med bl.a. en sø og malerisk natur.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 18 sommerhuse