Emne nr.: 325-410
Emne nr.: 325-410

Et poolhus er altid en stor succes, uanset hvilket ferieområde I gerne vil besøge. Adgangen til jeres helt eget poolområde er samtidig adgang til mange skønne timer sammen - og til al overflod i et pragtfuldt, tropisk klima.

Jo flere poolhuse du kan vælge mellem, jo bedre vil dine chancer blive for at finde netop det poolhus, der opfylder dine krav. For så vidt angår det punkt, er du kommet til det oplagte sted; det er nemlig hos os, at du altid kan finde det største udvalg af eftertragtede poolhuse.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet det poolhus, du helst vil have, er der kun tilbage at få klaret bookingen. Den del er hurtigt på plads; bookingen klares nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med Vrists beliggenhed er det nemt at tage på opdagelse i den skønne vestjyske natur, når man holder ferie her.

Blot et kvarters kørsel fra Vrist ligger den hyggelige handelsby Lemvig. Ud over de fine butikker er den lille by rig på seværdigheder.

I Ferring ligger et meget besøgt miniaturemusem. Museet er opkaldt efter skibet Capella, der forliste på vestkysten i 1903.

Er I interesseret i historie, vil I synes om at besøge den velbevarede bronzealder gravhøj Hesthøj i Ferring.

Kunstudstillingen Pegasus ligger i Bovbjerg, og her kan man hovedsageligt se malerier af lokale kunstnere.

På det smukke galleri Det Gule Hus i Bovbjerg lidt syd for Vrist udstilles der betagende oliemalerier og akvareller samt keramiske værker.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige poolhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et poolhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 81 sommerhuse