Vrist er et roligt ferieområde i super flotte omgivelser, helt ude ved Vesterhavet. Uanset hvilket sommerhus I beslutter jer for, vil I være tæt på havet med den børnevenlige strand, Limfjorden og en stribe af søer. Området er perfekt til vandre- og cykelture og også til lystfiskeri. Mange muligheder for udflugter.
Vælg mellem 783 sommerhuse
På en stor åben klitgrund i Vrist, i et roligt og attraktivt feriehusområde ligger dette store, flotte feriehus til 12 personer med udsigt til klitterne.
På en stor åben klitgrund i et roligt og attraktivt feriehusområde ligger dette store, flotte feriehus til 12 personer med udsigt til klitterne. Fra huset er der kun ca. 100 m til Vesterhavet og den flotte sandstrand som er fascinerende på alle årstider. Emne nr. 130-C79216

Vrist Strand er en skøn sandstrand, som er meget velegnet til familier med mindre børn. Glæd jer til at nyde livet I det varme sand, og til at lege og soppe med børnene i vandkanten. I kan også bygge sandslotte, flyve med drager eller spille bold… der er mange muligheder på sådan en dejlig, varm sommerdag hvor I har masser af tid til at være sammen som en familie.

Området er som skabt til vandreture. Klitterne og stranden er selvfølgelig oplagt ikke mindst om aftenen, når I kan nyde solnedgangen fra første parket herfra. Tager I turen ind i landet i stedet, byder det flotte landskab mellem havet og fjorden ligeledes på mange muligheder for at komme helt tæt på naturen.

Hvis der er lystfiskere I familien, så husk at endelig at få fiskestængerne med. Der er nemlig masser af muligheder for at prøve lykken i både hav og fjord og også i put & take søer.

JyllandsAkvariet i Thyborøn er fuld af aktiviteter for både børn og voksne hele året, både indendørs og udendørs.Gå på jagt efter rav, tag på krabbefiskeri, tag med på sælsafari, se piratfisk og meget mere. Læs mere her.

Besøg også Kystcentret Thyborøn, hvor I kommer tæt på havet og dets enorme kræfter.Her venter sjove og spændende oplevelser for både nysgerrige børn og legesyge voksne.

Leje af sommerhus Vrist med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Vrist med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Vrist har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Vrist nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vrist - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Vrist. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Vrist. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vrist hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vrist her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vrist, et feriehus Vrist eller en feriebolig Vrist er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Vrist til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vrist nu!

Vælg mellem 783 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Ligger tæt ved strand. Køre afstand til mange fine seværdigheder. Fedt med VLTJ var gratis. Det brugte vi også.
Vrist
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ligge så dejliget tæt ved stranden og man gå afstand til indkøb
Vrist
4 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Er der noget skønnere end Vesterhavet. ??????
Vrist
10 voksne 11 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Skønt område, tæt på dejlig strand.
Vrist
2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 januar
Vejlby Klit er dejligt område
Vejlby Klit

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet