Emne nr.: 325-410
Emne nr.: 325-410

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Hos Feline Holidays er luksus lig med din helt egen pool og så naturligvis nogle dejlige dage i det sommerhus, du ender med at leje. Her vil I hurtigt føle, at ferien bliver lidt ekstra lækker og luksuriøs. Desuden er et sommerhus med jeres swimming pool ikke alene et stensikkert hit blandt familiens børn og unge mennesker - også de voksne vil nyde den ekstra følelse af luksus, der hurtigt spreder sig.

Book jeres luksusferie nu og sikr jer det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse med luksusindretning. Jo bedre tid I booker i, jo større er udvalget af sommerhuse. Lige så snart bookingen er klaret, kan I glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted på jeres luksusferie!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vejlby Klit ligger delvist på en snæver landtunge, der er omgivet af Vesterhavet og den lille Ferring Sø.

Friluftsmuseet Hjerl Hede ligger ca. 65 km væk ved Vinderup, og er meget spændende for både store og små. Her kan besøgende opleve live skuespillere helt tæt på i ægte kulisser, der viser hvordan livet var for 150 år siden.

Udforsk de underjordiske gange og grotter i Mønsted Kalkgruber, og få en unik indsigt i jordens geologi. Dybt nede er der et sted til lækker huleost, som du endda kan købe i kiosken ved kalkgruben.

Et must-see i regionen er den store blomsterpark med junglezoo og en lille forlystelsespark på Limfjordsøen Mors, ca. 65 km væk.

Bang og Olufsen er kendt for sine produkter af høj kvalitet. Bang & Olufsen museet i Struer fortæller firmaets historie. Efter besøget er det værd at slentre gennem den hyggelige by Struer.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 81 sommerhuse