Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
Vælg mellem 277 sommerhuse Destinationer under Hejlsminde
Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
Højtbeliggende og med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten, ligger dette velplejede feriehus til 6 personer for enden af en rolig vej. Fra stuen er der direkte udgang til en skøn terrasse, der er delvis overdækket. Emne nr. 130-F04014

Stranden ved Hejlsminde er en af Lillebælts perler og et yndet feriemål. Inde eller inderst i bugten er der meget lavvandet, og selv uden for bugten er stranden meget børnevenlig. Det er derfor muligt at slappe af med en bog eller bare nyde lyden af havet og den friske luft, mens børnene leger i sandet. Hunde må også gerne bade ved stranden blot ikke inden for en afstand af 200 m. fra det blå flag, som er placeret på havnen.

Den lille lystbådehavn er udstyret med grillpladser, legepladser, borde og bænke samt en beach volley bane. Havnen har fine handicapfaciliteter med ramper og toiletter, så også kørestolsbrugere kan være med. Havnen er en del af Hejlsminde naturreservat, og fra Solnedgangspladsen på den anden side af vejen, er der udkig til områdets fuglestandpladser.

I sommermånederne finder I Vikingeskibet Freja Byrding på sin faste kajplads, og sammen med duften af tjære får det tankerne tilbage i tiden. Book en prøvetur med skibet og tag med på en aftensejlads. Skibet overvintrer i et vikingebådhus ”A Naust”, som også er åbent for besøg.

Bugten i Hejlsminde er et velegnet sted at lære windsurfing og SUP, og stedet har nogle af verdens bedste instruktører, så måske er det nu, familien skal springe ud og afprøve denne sportsgren? Selv de yngste kan være med.

Naturen omkring Hejlsminde byder på dufte, beplantning og kulturelle oplevelser, der er mange vandreture værd. Følg de afmærkede ruter, der bl.a. går ud til fugle-observationstårnet på Mengvej, hvorfra der er et fantastisk udsyn over området.

Er den daglige løbetur et must, rummer det kuperede terræn masser af unikke ruter. Er I mere til cykelture, er der flere overkommelige ruter i lokalområdet, hvor selv familiens yngste kan være med. I Hejlsminde rideklub er det muligt at leje heste, hvis det er jeres foretrukne valg til en tur ud i det blå.

Lystfiskere har også fine muligheder her. Inden for en radius af 10 km er der ikke mindre end 4 naturskønne fiskepladser, hvor også marsvin og sæler kigger forbi. Derudover er her 2 Put and Take søer, så der er noget for enhver smag.

Har I endnu ikke prøvet at spille fodboldgolf, kan I prøve det her. Det er rigtig sjovt for både yngre og ældre. På campingpladsen findes en minigolf bane, og det er jo altid et hit.

Skamlingsbanken er Sønderjyllands højeste punkt og kendt for sin helt særlige plads i Danmarkshistorien. Fra toppen er der en fantastisk udsigt mod øst over Lillebælt og mod syd til den sønderjyske grænseegn. Det unikke landskab, formet af gletsjere under sidste istid, er præget af stejle skråninger og dybe kløfter. Et besøg på Kongeåmuseet i Vamdrup kan også anbefales.

Tusindvis af mennesker fra nær og fjern drager hver sommer til Jels for at opleve de drabelige vikingespil, der er blevet en af landsdelens største kulturinstitutioner. Læs mere om Jels Vikingespil

I Kolding kan I lade jer forkæle i Dronning Dorotheas Badstue - som tilbyder spa og wellness i særklasse, eller SlotssøBadet - et badeland for både store og små.

Leje af sommerhus Hejlsminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Hejlsminde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Hejlsminde er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Hejlsminde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hejlsminde - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Hejlsminde. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Hejlsminde. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hejlsminde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hejlsminde her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hejlsminde, et feriehus Hejlsminde eller en feriebolig Hejlsminde er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Hejlsminde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hejlsminde nu!

Vælg mellem 277 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Det er et hyggeligt og stille område.
Hejlsminde
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Mega dejlig område
Hejls
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Tæt på strand og naturområder .
Hejlsminde
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skøn strand
Hejlsminde
1 voksen 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Regner med at leje i hjelsminde igen, bare anden sommerhus.
Hejlsminde

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen