Ferieområdet Christiansfeld begejstrer med sin beliggenhed ved Lillebælt. Familier kan nyde den specielle stemning der er i verdenskulturarvsbyen Christiansfeld, hvor man kan gå en tur på de mest vidunderlige strande i Hejlsmindeområdet eller udforske det smukke landskab i Sønderjylland.
Vælg mellem 313 sommerhuse
Sommerhus Christiansfeld_090-87467
Emne nr. 090-87467

Familier, der ønsker at tilbringe deres ferie i rolige og fredelige omgivelser, og som samtidig sætter pris på interessante seværdigheder, attraktive udflugtsdestinationer og et tiltalende landskab, vil føle sig godt tilpas i Christiansfeld. Ferieområdet omkring byen Christiansfeld tilbyder alt, hvad du behøver for at få en vellykket ferie i Danmark.

De indbydende sommerhuse i området begejstrer med deres familievenlige indretning og udstråler hygge. Her kan I samle alle familiemedlemmerne og lave planer for næste dag, tale om jeres ferieoplevelser, og alligevel er der mulighed for at trække sig tilbage og slappe af, eller sidde og hyggelæse i en bog. Både i ferieområderne og i byen Christiansfeld, er der adskillige indkøbsmuligheder, så ikke kun de basale fornødenheder bliver dækket. Der er også flere forskellige slags familievenlige restauranter rundt om i byen.

UNESCOs verdenskulturarv Christiansfeld er naturligvis den centrale seværdighed i området. Den arkitektoniske attraktive by går helt tilbage til den Herrnhutiske Brødremenighed. I år 1771 tillod kong Christian VII, at Herrnhuterne bosatte sig i Tyrstrup, efter at han havde mødt de flittige håndværkere og handelsmænd fra Brødremenigheden et par år tidligere i Holland. Sådan blev byen skabt med udgangspunkt i forbilledet, byen Herrnhut i Sachsen. Af den grund fik byen sin helt egen karakter, som naturligvis har haft indflydelse på opførelsen af bygningerne i byen. På grund af den gode bevaringsstatus på Herrnhut Brødremenighedens bebyggelse, blev byen udnævnt til UNESCOs verdenskulturarvsliste i 2015.

Familier bør helt sikkert stoppe ved et bageri, når de er på en hyggelig gåtur gennem det historiske boligområde, fordi der den dag i dag stadig bliver bagt honningkager efter den oprindelige opskrift fra 1700-tagger. Christiansfeld har dog også en grøn side, som er fantastisk smuk. Christinero haveanlæg stammer også tilbage fra brødremenighedens tid, og er i dag et fredet område. Den idylliske park inviterer til lange gåture. Haveanlægget blev anlagt af kammerherreinde Christina Friederica von Holstein, som også lægger navn til anlægget. Hun fandt også sit sidste hvilested i denne park. I hendes levetid blev hendes yndlingshest også begravet i parken. Gennem anlægget løber der en bæk, som fører ud i to idylliske damme. Derudover er der også en pavillon og et kapel. Herrnhut Brødremenigheden plantede eksotiske planter og træer i parken, som de bragte fra fjerne lande til Christiansfeld. Tilsvarende er parken i dag stadig kendt for sine mange forskellige planter.

Der er dog også meget at opleve og opdage uden for byen. Områdets smukke strande inviterer dig til at solbade og svømme. Hvis du gerne vil være aktiv, kan du virkelig nyde og opleve områdets skønhed på en cykel- eller vandretur i området. Landskabet, der er kendetegnet ved bakker, dale og smukke bøgeskove, er meget mangfoldigt. Fuglereservatet Hejlsminde Nor er især smukt, fordi det lave vådområde byder på uberørt natur.

Leje af sommerhus i Christiansfeld med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Christiansfeld med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Christiansfeld på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Christiansfeld - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Christiansfeld. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Christiansfeld. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Christiansfeld her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Christiansfeld, et feriehus i Christiansfeld eller en feriebolig i Christiansfeld er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Christiansfeld til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Christiansfeld nu!

Vælg mellem 313 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Det er et hyggeligt og stille område.
Hejlsminde
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Mega dejlig område
Hejls
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Tæt på strand og naturområder .
Hejlsminde
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skøn strand
Hejlsminde
1 voksen 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Regner med at leje i hjelsminde igen, bare anden sommerhus.
Hejlsminde

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen