Omgivet af marker og enge, og ikke langt fra Kolding Fjord og Lillebælt ligger sommerhusområdet Agtrup i Hejlsminde kommune, i den sydøstlige del af Jylland. Vandre- og cykelture samt strandbesøg er en oplagt del af programmet, men kulturelskere får også noget for pengene.
Vælg mellem 171 sommerhuse
Sommerhus Agtrup_121-61-5032
Emne nr. 121-61-5032

I Agtrup er du omgivet af natur, og har kun 3 km til Kolding Fjord, som har små strande og lunde. Derudover har du knap 7 km ud til Lillebælt, hvor man enten kan gå, cykle eller køre ud. Direkte ved mundingen af Kolding Fjord ligger en smuk skov med gode vandrestier. I Bjert venter dig en smuk lang sandstrand, nemlig Bjertstranden. I Bjertbugten er vandet roligt og er dermed ideelt at bade i, især for børn og ældre.

I Hejlsminde ligger Hejlsminde Nor, en brakvandssø lige ved havet. Her finder du attraktive strande til badning og vandsport. Ved molen i Hejlsminde Havn kan man lægge til med sin båd.

Tag en tur fra sommerhuset i Agtrup til Fredericia. Den tidligere fæstningsby blev bygget ud fra baronernes planer, og de stjerneformede volde kan i dag stadig besøges. Hvert år i juli, bliver den danske sejr fejret med koncerter, orkestre og parader med historiske kostumer. I den historiske gamle bydel, er det værd at se Nordstjernen, Det Hvide Vandtårn, Krudttårnet og bymuseet, som er byens ældste bygning.

Slottet Koldinghus nær Kolding er et restaureret kongeslot med skiftende udstillinger. Der er mange tilbud til børn bl.a. rundvisning med historier, udklædning og fægtning. Trapholt-museet nær Kolding tilbyder en fantastisk udsigt over fjorden. Her kan du både se malerier, kunsthåndværk, design og møbeldesign.

I Madsby Parken i Fredericia kan du med fordel tilbringe en hel dag. Og bedst af alt: Entréen er gratis! Parken er opdelt i Madsby Aktivitetspark, et sportscenter og en miniature by. Madsby Aktivitetspark modtog i 2018 prisen ”Den sjoveste legeplads i Danmark”, fra en børnejury.

I Kolding ligger klatreparken Funky Monkey Park. I Fredericia finder du Dinoland, som er et stort indendørs legeland for både små og store børn. I Kolding finder du også Kolding Fodboldgolf, som er en blanding af fodbold og golf. Banen har 18 huller, er meget varierende og ligger i et flot landskab.

Omgivet af marker og enge er Agtrup perfekt til vandreture og lange cykelture. Når det gælder vandsport, uanset, om det er sejlsport eller dykning, så er Ocean Adventures Dykkercenter & Butik det helt rigtig sted at tage hen. Også i Hejlsminde kan du leje windsurfing brætter og surfbrætter.

Elsker du at spille golf, er dette muligt i både Kolding Golf Klub og Birkemose Golf Center, som begge er beliggende i Kolding. Derudover er der også mange gode fiske muligheder langs fjorden, i Lillebælt, Kolding-floden og i Put & Take søerne. Man kan også fiske i smukke naturlige søer i skovklædte bakker som Hvilested Lystfiskersøer, Seest Mølle Lystfiskeri og Skovhave Fiskesø. Her er det især havørred og ål man kan fange.

Leje af sommerhus i Agtrup med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Agtrup med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Agtrup er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Agtrup - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Agtrup. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Agtrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Agtrup her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Agtrup, et feriehus i Agtrup eller en feriebolig i Agtrup er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Agtrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Agtrup nu!

Vælg mellem 171 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Flot havudsigt
Grønninghoved
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Smuk natur. Masser af vandremuligheder i både skov og ved strand
Grønninghoved
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fine muligheder for Vandreture og havbade
Grønninghoved
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fedt område med masser af flot natur med strand og skov
Grønninghoved
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fantastisk udsigt Veludrustet ude område
Grønninghoved

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen