Binderup Strand er især kendt for sin børnevenlige strand. Her kan I roligt slippe børnene løs og slappe af på stranden, mens de leger i det fine sand, samler skaller eller sopper i vandkanten. Vandet ved kysten er lavt, vandkvaliteten i top, og det samme er naturen og miljøet omkring selve stranden. Kvaliteten er så høj, at det eftertragtede Blå Flag pryder stranden.
Vælg mellem 169 sommerhuse
Pænt sommerhus til 6 personer beliggende i det attraktive ferieområde Binderup kun 100 m fra en skøn børnevenlig badestrand.
Pænt sommerhus til 6 personer beliggende i det attraktive ferieområde Binderup kun 100 m fra en skøn børnevenlig badestrand. Huset har en dejlig stor traterrase og have med græsplæne. Emne nr. 084-F50307

Faciliteterne på stranden er fine med kørestolsrampe helt ned til vandet, badebro, toiletter, kiosk og p-plads ved selve stranden. Her er virkelig basis for hygge og samvær med familien. Har I ikke fået cyklerne med på ferie, er der mulighed for at leje dem her. Området byder på virkelig fine naturoplevelser – både til fods og på cykel. Benyt de afmærkede cykelruter og stiforbindelser bl.a. til Skamlingsbanken.

Skamlingsbanken er Sønderjyllands højeste punkt og kendt for sin helt særlige plads i Danmarkshistorien. Fra toppen er der en fantastisk udsigt mod øst over Lillebælt og mod syd til den sønderjyske grænseegn. Det unikke landskab, formet af gletsjere under sidste istid, er præget af stejle skråninger og dybe kløfter. Et besøg på Kongeåmuseet i Vamdrup kan også anbefales.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, har Kolding noget for hele familien. Vandhunde vil elske Slotssøbadet, og Børnekulturhuset Nicolai for børn har skægge legerum og kreative værksteder for børn i alderen 2-12 år. Ta’ de voksne med og gå på opdagelse i det 1300 m2 store indendørs areal. Happie's Legeland i Bowl'n'Fun i Kolding byder foruden bowling på bl.a. trampoliner, hoppeborg, rutsjebaner, boldbassin, cykelbane og boldbane.

Et besøg på det gamle kongeslot Koldinghus er også en stor oplevelse. På museet kan man blandt de faste udstillinger se en af landets største samlinger af dansk sølv. Derudover er der løbende spændende udstillinger.

Er I friske på spænding og action i trætoppene? I Funky Monkey Park i Kolding venter klatreoplevelser i trætoppene i naturskønne omgivelser. Oplev suset i klatreparkens mange forskellige højder med udfordringer til alle aldre og niveauer. Selvfølgelig med dygtige instruktører og sikkerheden i top.

Besøg også Kolding Miniby, der er en miniature udgave af Kolding, som byen så ud omkring 1860. Målestoksforholdet er 1:10, og bygningerne er lavet med høj håndværksmæssig kvalitet efter de gamle traditioner.

Stemningen og historien gør et besøg i Christiansfeld til en helt speciel oplevelse. Bymidten stammer tilbage fra konge Christian d. 7. og har en stor del af æren for, at byen nu er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Christiansfeld er kendt i både ind- og udland for sine honningkager og kakkelovne. Honninghjerter har været en del af Christiansfeld helt tilbage til byens oprindelse, og de må bare smages.

Shopping mulighederne er mange i området. Kolding har ikke mindre end ni gågader med specialbutikker og Jyllands største indkøbscenter med 120 butikker, et varehus og en biograf. I Christiansfeld og Vamdrup kan I nyde de historiske bygninger og idyllen i de små gader.

Alt hvad lystfiskerhjertet kan begære findes i kort afstand fra Binderup Strand. Kystfiskeriet ved Lillebælt efter havørred er blandt Danmarks absolut bedste. Kolding Å byder på bl.a. ørred, ål, gedder og laks. De mange smukt beliggende Put & Take søer, f.eks. Hvilested Lystfiskersøer, Seest Mølle Lystfiskeri, Stenvad Put & Take og Skovhave Fiskesø øger mulighederne for at få bid på krogen, så der er noget for ethvert temperament.

Leje af sommerhus Binderup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Binderup Strand ved Juelsminde med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Binderup Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Binderup Strand i Jylland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Binderup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Binderup Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Binderup Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Binderup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Binderup Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Binderup Strand, et feriehus Binderup Strand eller en feriebolig Binderup Strand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Binderup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Binderup Strand nu!

Vælg mellem 169 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fedt område med masser af flot natur med strand og skov
Grønninghoved
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fantastisk udsigt Veludrustet ude område
Grønninghoved
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Det er det lækreste område tæt ved skov og vand
Grønninghoved
6 voksne 2 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Dejligt tæt på vandet og Skamlingsbanken. Fhv. tæt på indkøb og stor by.
Grønninghoved
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlige omgivelser. Omend haven ved sommerhuset godt kunne fremtræde mere vedligeholdt
Binderup

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen