Bjert Strand er en af de smukkeste strande i det sydøstlige Jylland, hvilket gør området til en attraktiv destination for familier, som nyder at lave forskellige sjove aktiviteter sammen. Derudover frister flere seværdigheder og destinationer også.
Vælg mellem 169 sommerhuse
Sommerhus Bjert Strand_084-F50307
Emne nr. 084-F50307

Ferieområdets landlige charme og de mange muligheder for en aktiv ferie er den perfekte kombination til en afslappende og hyggelig ferie med familien. Takket være den attraktive beliggenhed og det rolige miljø, er det ideelt for bl.a. familier at vælge et hyggeligt sommerhus i Bjert Strand, når de skal på ferie. Især sydøst Jylland har meget at tilbyde, men giver også mulighed for at have en tilbagelænet dag, hvor man kan planlægge, hvad man vil opleve den efterfølgende dag.

Ferieområdet ligger direkte på stranden, som inviterer til vandreture, solbadning, svømning, leg og afslapning. Langs strandpromenaden er der flere kiosker og en legeplads, som inviterer de små strandbesøgere til at tumle rundt. Andre faciliteter som f.eks. badebroer, kørestolsrampe og toiletter er tilgængelige på Bjert Strand. Stranden er også perfekt til familier med små børn på grund af det lave vand, hvor børnene kan nyde de kølige vand, uden at forældrene er bekymrede.

De naturskønne omgivelser giver anledning til en masse forskellige udendørs aktiviteter. Foruden aktiviteter på stranden tilbyder ferieområdet også muligheden for at deltage i forskellige vandsportsaktiviteter. Især surfere nyder opholdet på Lillebælt. De mest populære aktiviteter inkluderer cykling og vandreture, da disse er fantastiske måder at udforske området på. Blandt andet frister naturstien Hejlsminde Natursti.

Omkring Bjert Strand er der også adskillige seværdigheder og aktiviteter. I selve ferieområdet er det muligt at købe dagligvarer. Hvis du ønsker at tage på shopping, skal du besøge den smukke by Kolding, der kun ligger 13 km væk. Byen er bl.a. kendt for sit kongeslot. Byen er også kendetegnet ved kunst og design – derfor anbefales det også at gå en tur gennem byen. Ikke langt fra Kolding har Trapholt også sit kunstmuseum.

I sidste ende er det dog de grønne oaser, som får alle familiemedlemmernes hjerter til at slå lidt hurtigere. Besøg Grønninghoved Strandskov og se de flotte stendysser, som helt sikkert vil begejstre alle i familien. Derudover tiltrækker fuglereservatet Hejlsminde Nor også mange turister. I det store område med lavt vand i reservatet, kan mange fuglearter opleves helt tæt på. I naturområdet Skamlingsbanken er der nogle af de smukkeste bøgeskove i Danmark, så udforskningsture er især tillokkende. Skal du en tur i skoven, er det værd at planlægge en dejlig picnic, da det giver mulighed for at nyde de rolige og idylliske omgivelser endnu mere intenst.

Bare 19 km fra ferieområdet Bjert Strand ligger byen Christiansfeld, som også er en meget speciel seværdighed. Byen er kendt for sin arkitektur, som er inspireret af byen Herrnhut i Sachsen. En tur gennem et af de smukkeste munkesogne i Europa er en ganske særlig oplevelse. I dag er byen en del af UNESCOs verdensarvsliste. Byen er kendt for sin honningkageproduktion i hele landet, og derfor anbefales det også at besøge bageriet.

Leje af sommerhus i Bjert Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Bjert Strand med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Bjert Strand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Bjert Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Bjert Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Bjert Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bjert Strand her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bjert Strand, et feriehus i Bjert Strand eller en feriebolig i Bjert Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Bjert Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bjert Strand nu!

Vælg mellem 169 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fedt område med masser af flot natur med strand og skov
Grønninghoved
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fantastisk udsigt Veludrustet ude område
Grønninghoved
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Det er det lækreste område tæt ved skov og vand
Grønninghoved
6 voksne 2 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Dejligt tæt på vandet og Skamlingsbanken. Fhv. tæt på indkøb og stor by.
Grønninghoved
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlige omgivelser. Omend haven ved sommerhuset godt kunne fremtræde mere vedligeholdt
Binderup

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen