En familieferie i Grønninghoved bliver aldrig kedelig. Lystfiskere kan få timer til at gå ved de mange fiskesteder, og den børnevenlige strand indbyder til hygge og leg. Naturen frister med cykel- og traveture af varieret længde alt efter alder og formåen, og freden og roen her i den uforstyrrede natur er balsam for sjælen. Og så er I kun en times kørsel fra LEGOLAND og Givskud Zoo.
Vælg mellem 170 sommerhuse
Smagfuldt indrettet sommerhus til 8 personer med spabad, sauna og dampbad beliggende få meters gang fra en børnevenlig sandstrand i Grønninghoved.
Smagfuldt indrettet sommerhus til 8 personer med spabad, sauna og dampbad beliggende på en anlagt havegrund få meters gang fra sandstranden ved Grønninghoved Strand. Området er kendt for sine børnevenlige strande og gode fiskemuligheder. Emne nr. 090-34875

Grønninghoved Strand med det fine sand og lave vand med sandbund/stenbund er ideelt til en dag i samvær med familien. Nyd at have tid til hinanden med sandslotte, jagt efter smukke sten og skaller, en gåtur i vandkanten eller en soppetur. Der er et større græsareal ved stranden, så det også er muligt at slappe af og læse en bog uden at få sand på tæppet. Parkeringsplads findes lige ved stranden, der er kørestolsrampe, toilet (også handicaptoilet) og bådebro, så alle kan komme med til stranden.

På den nærliggende campingplads er der en stor opvarmet pool og lavvandsbassin med bl.a. slangerutsjebane til de mindste. Her er også to store og spændende legepladser samt maxi-golfbane.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, har Kolding noget for hele familien. Vandhunde elsker Slotssøbadet, og Børnekulturhuset Nicolai for børn har skægge legerum og kreative værksteder for alle i alderen 2-12 år. Gå på opdagelse i det 1300 m2 store indendørs areal. Happie's Legeland i Bowl'n'Fun i Kolding byder foruden bowling på bl.a. trampoliner, hoppeborg, rutsjebaner, boldbassin, cykelbane og boldbane.

Er I til spænding, action og højder? I Funky Monkey Park i Kolding venter klatreoplevelser i trætoppene i naturskønne omgivelser. Oplev suset i klatreparkens mange forskellige højder med udfordringer til alle aldre og niveauer. Selvfølgelig med dygtige instruktører og sikkerheden i top.

Shopping mulighederne er mange i området. Kolding har ikke mindre end ni gågader med specialbutikker, Jyllands største indkøbscenter med 120 butikker, et varehus og en biograf. I Christiansfeld og Vamdrup kan I opleve de historiske bygninger og idyllen i de små gader.

Stemningen og historien gør et besøg i Christiansfeld til en helt speciel oplevelse. Bymidten stammer fra Kong Christian d. 7. tid og har en stor del af æren for, at byen nu er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Christiansfeld er også kendt i både ind- og udland for sine honningkager og kakkelovne. Honninghjerter har været en del af Christiansfeld helt tilbage til byens oprindelse, og de må bare smages.

Alt hvad lystfiskerhjertet kan begære findes i kort afstand fra Grønninghoved. Kystfiskeriet ved Lillebælt efter havørred, Kolding Å med bl.a. ørred, ål, gedder og laks og de mange smukt beliggende Put & Take søer i området, f.eks. Skovhave Fiskesø.

Landskabet er præget af bakker og dale - og af den lange kystlinje. På turistbureauet i Kolding kan I købe kort og udførlige rutebeskrivelser på 19 fantastiske cykelruter, lige fra 5 - 100 km. Hejlsminde natursti rundt om Noret er et oplagt valg til en vandretur. De 12 km går gennem et landskab med smuk og uforstyrret natur og et rigt fugleliv. Ruten ligger i varieret terræn og er en blanding af trampesti, etableret sti og asfaltvej. P-pladser findes ved Åkærvej på sydsiden af Noret, ved havnen og på nordsiden ved Hejls kirke. Fugletårnet ligger direkte ud til Mengvej.

Den lille lystbådehavn i Hejlsminde er udstyret med grillpladser, legepladser, borde og bænke samt en beach volley bane. Havnen har fine handicapfaciliteter med ramper og toiletter, så også kørestolsbrugere kan være med. Havnen er en del af Hejlsminde naturreservat, og fra Solnedgangspladen på den anden side af vejen er der udkig til områdets fuglestandpladser.

I sommermånederne ligger Vikingeskibet Freja Byrding på sin faste kajplads, og sammen med duften af tjære får det tankerne tilbage i tiden. Book en prøvetur med skibet og tag med på en aftensejlads. Skibet overvintrer i et vikingebådhus ”A Naust”, som også er åbent for besøg.

Leje af sommerhus ved Grønninghoved med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Grønninghoved med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Grønninghoved har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Grønninghoved nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Grønninghoved - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus ved Grønninghoved. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Grønninghoved. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Grønninghoved hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Grønninghoved her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Grønninghoved, et feriehus ved Grønninghoved eller en feriebolig ved Grønninghoved, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Grønninghoved til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Grønninghoved nu!

Vælg mellem 170 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Flot havudsigt
Grønninghoved
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Smuk natur. Masser af vandremuligheder i både skov og ved strand
Grønninghoved
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fine muligheder for Vandreture og havbade
Grønninghoved
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fedt område med masser af flot natur med strand og skov
Grønninghoved
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fantastisk udsigt Veludrustet ude område
Grønninghoved

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen