Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
Vælg mellem 138 sommerhuse Destinationer under Broager
Broager Emne nr. 130-F08134
Emne nr. 130-F08134

Broager er en uforstyrret perle mellem de to fine badestrande Vemmingbund og Rendbjerg. Sandstranden med det børnevenlige lave vand ved Vemmingbund Strand ligger afskærmet i bunden af bugten ved Dybbøl. Nyd freden og roen og samværet med familien, sop i vandkanten, byg slotte og grav kanaler. Imens kan de større børn spille beachvolley og windsurfe. Stranden ved Rendbjerg er en lille hyggelig sandstrand med badebro og jollehavn, og her er der fine forhold til fiskeri og sejlads.

Uanset hvor på egnen man befinder sig, bliver man mindet om egnens og Danmarks historie. Dybbøl Mølle ved Dybbøl Skanser blev under krigen i 1864 et symbol på dansk tapperhed. Historiecenter Dybbøl Banke byder velkommen til oplevelser og aktiviteter i mange afskygninger. Sandbjerg Gods hører til blandt de smukkeste palæer i Sønderjylland. Det blev bygget i 1788 og tjente preusserne som stabskvarter og feltlazaret under krigen i 1864. Slottets ur spillede en central rolle den 29. juni 1864, hvor det kl. 2 om natten signalerede starten på overgangen til Als. I den smukke Sottrup Storskov, hvor det endelige slag i 1864-krigen blev indledt, findes der stadig spor efter krigen. I Nydam Mose fandt man træplanker under tørvegravning, og ved udgravningen i 1863 fandt man pile- og spydspidser i større mængder og 3 både fra ca. 310 e.Kr.

Ved p-pladsen ved Iller Strand ligger Cathrinesminde Teglværksmuseum, hvor man kan se lergrave, æltemøller og mange andre spor fra de gamle teglværker. En tre km fint afmærket vandrerute starter her. På halvøens østside ligger Stensigmose Klint, der er kendt for sine fossiler.

Besøg egnens mange slotte; Gråsten, Sønderborg, Augustenborg, Nordborg, Iller og Østerholm slotsruin. Gråsten Slot og Slotshave er hovedattraktionen i området. Hvert år bruger kongefamilien Gråsten Slot som sommerresidens. Parade og vagtskifte hører til, når den kongelige familie er på besøg. Om fredagen kan man nyde en lille koncert i slotsgården efter vagtskiftet.

Gråsten er en aktiv handelsby med marked på torvet og mange andre tilbagevendende arrangementer. Her er rig mulighed for at shoppe. Gråsten er smukt beliggende ved Nybøl Nor og omkranset af flotte skovområder. Skovene byder på mange dejlige naturoplevelser, hvad enten I er gående, på cykel eller på hesteryg. Landskabet er præget af dybe smeltevandsdale fra istiden med højdeforskelle optil 45 m. Sørøveren Alf holdt til her og huserede ifølge sagnene på hele egnen. Tag børnene med forbi Alfs Kilde til Alfs Hule og hør hele sagnet.

Sønderborg er regionens hovedby. Elsker I at shoppe, er den hyggelig bymidte med de mange spændende butikker lige noget for jer. Den hyggelige havnefronts caféer og restauranter indbyder til en pause. Året rundt byder Sønderborg på kulturelle og musikalske oplevelser i verdensklasse, såvel indendørs som udendørs, som f.eks. ringridning.

Nysgerrige legebørn i alle aldre må bare besøge oplevelsesparken Universe i Nordborg. Her kan I prøve at løfte en bil, se et lyn helt tæt på og lave forsøg med vandraketter. Gå en tur inde i et isbjerg, mærk elementernes rasen og afprøv balanceevnen på segwaybanen. Familiens yngste kan glæde sig til at hilse på Pixeline og opleve sæbebobleland. Her bliver hele familien klogere på en sjov måde.

I Vollerup Minigolf og Legepark ved Sønderborg finder I en 12 hullers minigolf bane og en meget stor legeplads med bl.a. petanque, trampolin, klatrevæg og basketball. Her er også mange tamme dyr, som I må klappe, bl.a. næsebjørne, chinchillaer, marsvin, kaniner og geder. Det er også muligt at bowling og køre go-cart i Sønderborg.

Leje af sommerhus i Broager med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Broager med nøjagtig den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Broager på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Broager nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Broager - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Broager. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Broager. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Broager hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Broager her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig, at ligegyldigt, hvornår du lejer et sommerhus i Broager, et feriehus i Broager eller en feriebolig i Broager, er der ingen, der har en lavere pris, end vi har. Feline er ferie i Broager til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Broager nu!

Vælg mellem 138 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Super beliggenhed ned til den skønne lille havn. Gode muligheder for at lufte hunden. Dejligt centralt til udflugter både til by og skov.
Rendbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 november
Vi nåede ikke at se så meget
Brunsnæs
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Skønt område med vand, og natur.
Rendbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Degligt sommerhus
Brunsnæs
3 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 september
Huset ligger i rolige omgivelser og fra terrassen er der havkig. Det er tæt på gode indkøbsmulighrxer.
Rendbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen