Rendbjerg ligger på halvøen Broagerland ud til Broager Vig og Flensborg Fjord. Nyd freden og roen og den skønne, frodige natur. De fleste sommerhuse ligger på dejlige store grunde ved skoven, og mange har udsigt over Flensborg Fjord. Udforsk området på Gendarmstien, nyd en dag ved stranden eller med fiskestangen og glæd jer til egnens mange spændende og historiske oplevelser.
Vælg mellem 69 sommerhuse
Rendbjerg Emne nr. 121-64-3066
Emne nr. 121-64-3066

Stranden ved Rendbjerg er en lille sandstrand med badebro og jollehavn og er et godt sted at surfe. Områdets bedste og mest børnevenlige sandstrand er Vemmingbund, der ligger i bunden af bugten ved Dybbøl.

Et godt bud på en vandrerrute er Danmarks første europæiske kvalitetsvandrevej: Gendarmstien. Skiltningen til stien er en blå gendarm. Det meste af ruten følger stien Flensborg Fjord gennem et utroligt afvekslende landskab med skove, moser og enge i det historiske landskab. Hvis I er indstillet på af og til at trække med cyklen, kan vandrestien også opleves på cykel. Alternativt findes der også en cykelstrækning. Kort fås på turistbureauet.

Holder I af at fange aftensmaden med fiskestang og snøre, er der mange skønne fiskesøer og -vande i området. Fisketegn kan købes på turistbureauet, og på nettet. Nogle søer samt put & take søerne kræver ikke fisketegn, men fiskekort til den pågældende sø købes på stedet.

Sønderborg er regionens hovedby. Den smukke havnefront og lystbådehavn skaber en helt særlig stemning, og der er masser af spændende butikker og spisesteder i byens hyggelige gågade og i indkøbscentret. Sønderborg Slot, der ligger langs vandet i Sønderborg, er blandt byens mange attraktioner. Slottet rummer et museum om Sønderjyllands historie med forskellige udstillinger fra middelalderen og opefter, bl.a. 1864-krigen, første Verdenskrig og genforeningen i 1920. Oplev også fangehullet, Riddersalen og slotskirken.

På Historiecenter Dybbøl Banke venter et brag af en feriedag for hele familien. Her bliver I hvirvlet ind i et af de mest spændende kapitler i Danmarkshistorien. Gå med i krigen 1864, mens kanonerne buldrer, og duften af pandekager breder sig i soldaterlejren.

Sandbjerg Gods fra 1788 hører til blandt de smukkeste palæer i Sønderjylland. Det tjente preusserne som stabskvarter og feltlazaret under krigen i 1864. Slottes ur spillede en central rolle den 29. juni 1864, hvor det kl. 2 om natten signalerede starten på overgangen til Als.

Gråsten Slot er kongefamiliens sommerresidens. Når slottet er beboet, er der hver dag vagtafløsning af den Kongelige Livgarde. Slotshaven er et prægtigt syn med skov og sø, store blomsterbede og plæner. Haven og den smukt udsmykkede slotskirke er åben for besøgende, når slottet ikke er beboet. Ta’ med på en hyggelig oplevelsestur med hestevogn gennem Gråstenskovene og hør de spændende historier. Det siges, at Sørøver Alf holdt til i Gråsten Skovene i 1200-tallet. Mange har i årenes løb ledt efter hans nedgravede skat - måske er det jer, der finde den. I kan også tage på skattejagt andre steder i det sønderjyske med geocaching, eller besøge eventyrbondegården Felidor, hvor børnene kan hygge sig med bondegårdsdyrene og lave eventyrvæsner.

Ringridning er en fast tradition i Sønderjylland med rødder tilbage til middelalderen, hvor riddere dystede mod hinanden på hesteryg til stor underholdning for den europæiske adel. Hver by afholder i sommerens løb sin egen ringridning i en mere fredelig udgave, og Nordens største ringriderfest afholdes i Sønderborg. Se datoer og byer på visitsonderborg.dk

Kom med til den spændende regatta 'Kongelig Classic', som løber af stablen i Flensborg, Aabenraa og Sønderborg i den sidste weekend af august. Hvert år er der et omfattende program af maritime aktiviteter for stor og små med de smukke sejlskibe i fokus.

Universe i Nordborg er oplevelsesparken, hvor sjov er en videnskab, og hvor timevis af fantastiske, forunderlige og lærerige oplevelser venter hele familien. Universe byder på højtflyvende oplevelser for både store og små i parkens nye dronebaner, 5D-rumrejser og flysimulatorer. Oplev videnskabens magi i Universes Science Show og Explorama med mere end 50 sjove udfordringer for hele familien.

Leje af sommerhus ved Rendbjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus ved Rendbjerg med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning ved Rendbjerg på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Rendbjerg nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Rendbjerg - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus ved Rendbjerg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Rendbjerg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Rendbjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Rendbjerg her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Rendbjerg, et feriehus ved Rendbjerg eller en feriebolig ved Rendbjerg er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Rendbjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Rendbjerg nu!

Vælg mellem 69 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Super beliggenhed ned til den skønne lille havn. Gode muligheder for at lufte hunden. Dejligt centralt til udflugter både til by og skov.
Rendbjerg
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Skønt område med vand, og natur.
Rendbjerg
3 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 september
Huset ligger i rolige omgivelser og fra terrassen er der havkig. Det er tæt på gode indkøbsmulighrxer.
Rendbjerg
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt sted
Rendbjerg
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Rendbjerg er et rigtig dejlig område
Rendbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Broager

    Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
    Broager Emne nr. 130-F08134
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen