Broagerland spreder sine landsbyer på halvøen ved Flensborg Fjord syd for Sønderborg. Lyksborg og den tyske østkyst ligger direkte overfor hinanden. I midten ligger Broager og udstråler landlig ro.
Vælg mellem 6 sommerhuse
Sommerhus Broagerland_130-F08004
Emne nr. 130-F08004

På afstand kan man se tårnet fra den malerisk romantiske kirke stikke op. Ved siden af kirken står Danmarks højeste fritstående klokketårn, som et dobbelttårn. I kirken holder drageridderen St. Georg (en værdifuld gammel skulptur) vagt over beboerne og feriegæsterne.

Sommerhusene er placeret rundt om på øen ved kysterne mod øst, syd og vest, så det ligner et skinnende hvidt bælte henover øen. Der er bl.a. smukke strande i den sydlige del af Flensborg Fjord. Også mod nord ligger den populære familiestrand Vemmingsbund, hvor der er plads til sjov og leg. Selve stranden ligger som et segl på det let skrånende hav, der er placeret i et naturreservat, hvor motorudstyr ikke er tilladt i vandet. Stranden er især populær hos kitesurfere og familier.

Ved Kims Cykelservice i Broager er det muligt at leje cykler, der er mest egnede transportmiddel til at komme rundt på øen. Stille, flade stier løber gennem halvøen. Selv til den nærliggende by Sønderborg med butikker, havnepromenade med historiske skibe og et slot, tager cykelturen kun 30 minutter. På vejen til Sønderborg cykler man forbi Dybbøl Banke 7 – en smuk gammel mølle og et museum. Kun 10 minutter mod nord stråler Sandbjerg Gods ud over sundet.

I Broager er der flere butikker og et supermarked, som turisterne kan benytte. Der er også flere forskellige sportsaktiviteter i Broager. På cykel kan man komme ind til ”centrum” på 10-15 minutter fra alle sommerhusene. Vil du ud at sejle i kajak eller kano kan du leje disse i kajabutikken i Broager. Der er også en hestegård i Broager, hvor det er muligt at få ridetimer og komme på rideture. I den nordvestlige del af Broagerland kan man komme til Egernsund via en bro til fastlandet. Er du mere til golf, ligger der en fin golfklub i Gråsten. Det tager igen kun 30 minutter på cykel eller 15 minutter i bil at komme frem.

Så smuk som øen er, og hvor bekvem beliggenheden er, så kan det ikke undgås, at menneskerne har sat deres præg på stedet gennem flere årtusinder. Øen har været beboet i lang tid. Syd for Broager ved Skelde er der nogle grave, som er mere end 5000 år gamle, som er værd at besøge. I gamle dage blev der produceret mursten i Broagerland. Sydvest for Broager, direkte ved Flensborg Fjord står det gamle Cathrinesminde teglværk, som nu er et museum.

Leje af sommerhus i Broagerland med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Broagerland med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Broagerland er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Broagerland - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Broagerland. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Broagerland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Broagerland her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Broagerland, et feriehus i Broagerland eller en feriebolig i Broagerland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Broagerland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Broagerland nu!

Vælg mellem 6 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Vi blev nervøse, da vi så huset var omgivet af campingplads på 3 sider. Det var der overhovedet ingen grund til for der var meget stille og fredeligt ved huset.
Broager
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Tæt på lækker strand. Huset er omringet af campingpladsen.
Broager
0 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 marts
Broager Land er noget af det smukkeste i landet.
Frydenlund Strand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Boligen var ikke bare nabo til en campingplads men nærmest midt på pladsen.
Broager
4 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2022 juni
Huset ligger midt inde i en camping, men tæt på vand. Der er 11 km kørsel til Sønderborg
Broager

Andre artikler

  1. Sommerhus Broager

    Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
    Broager Emne nr. 130-F08134
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen