Glæd jer til dejlig, afskærmet sandstrand med lavt vand, som er helt perfekt til børnefamilier. Tag på shopping i Sønderborg, gå på opdagelse i skanserne fra krigen i 1864 og kom tæt på soldaterne - og prøv om I kan løfte en bil i Universe. I den mere fredelige afdeling venter en storslået oplevelse i parken omkring Gråsten Slot.
Vælg mellem 53 sommerhuse
Attraktivt sommerhus til 6 personer beliggende tæt ved en børnvenlig badestrand i det lille sommmerhusområde Vemmingbund.
Attraktivt sommerhus til 6 personer beliggende tæt ved en børnvenlig badestrand i det lille sommmerhusområde Vemmingbund. Fra huset er der fuld panoramaudsigt udover Vemmingbund Bugt. Der er to dejlige terrasser, så man altid kan finde et dejligt hjørne med sol. Emne nr. 130-F08023

Vemmingbund er opført ved bunden af en afskærmet bugt, og var oprindeligt et lille fiskerleje. I dag er det et populært ferieområde, som byder på en rigtig fin sandstrand med lavt vand; helt perfekt til børnefamilier. Nyd livet i det varme sand, leg og pjask sammen med børnene i vandkanten eller hjælp dem med at bygge et sandslot. I har alverdens tid på sådan en dejlige, varm sommerdag med en skyfri himmel.

Områdets største by er Sønderborg, som har rødder der strækker sig hele vejen tilbage til slutningen af 1100-tallet, da Sønderborg Slot blev grundlagt. Byen har siden udviklet sig omkring slottet, og er i dag en charmerende blanding af både gammelt og nyt. Den hyggelige og langstrakte gågade med de mange forskellige butikker byder på rig mulighed for shopping.

Historiecenter Dybbøl Banke er opført ved Dybbøl Mølle og formidler historien om krigen i 1864 på en spændende og medrivende måde; i bliver nemlig selv en del af dramaet. Gå på opdagelse i skanserne, kig ind i barakkerne mens kanonerne buldrer løs, og meget, meget mere. Glæd jer til en rigtig spændende oplevelse sammen med børnene.

På Als venter flere spændende og lærerige oplevelser i forlystelsesparken Universe. Her er sjov blevet til en videnskab, og I kan roligt glæde jer til nogle hyggelige timer i parken. Prøv en tur på en Segway, oplev naturens vilde kræfter, prøv om I kan løfte en bil og mange andre spændende aktiviteter og oplevelser.

I Gråsten venter en oplevelse af den mere fredelige slags i parken omkring Gråsten Slot. Parker bilen på parkeringspladsen langs slotsparken og gå ind gennem den lille smedejernslåge i den hvide mur. Glæd jer til nogle afslappende timer i den flotte have, hvor søer, roser, træer, buske, stier og bygninger går op i en højere enhed. (Bemærk at slotsparken er lukket når kongefamilien bor på slottet).

Leje af sommerhus Vemmingbund med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Vemmingbund med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Vemmingbund er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Vemmingbund nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vemmingbund - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Vemmingbund. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Vemmingbund. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Vemmingbund hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vemmingbund her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Vemmingbund, et feriehus Vemmingbund eller en feriebolig Vemmingbund er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Vemmingbund til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vemmingbund nu!

Vælg mellem 53 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Smukt område, dejlig strand.
Vemmingbund
8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Vi blev nervøse, da vi så huset var omgivet af campingplads på 3 sider. Det var der overhovedet ingen grund til for der var meget stille og fredeligt ved huset.
Broager
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fin strand med mindre køretur til de fleste seværdigheder.
Vemmingbund
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Tæt på lækker strand. Huset er omringet af campingpladsen.
Broager
4 voksne 1 barn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Nydelig feriested
Vemmingbund

Andre artikler

  1. Sommerhus Broager

    Broager ligger på en halvø tæt på skov og strand og med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Områdets mange slotte og historiske seværdigheder bjergtager både store og små. Den skønne natur indbyder til udendørs aktiviteter og udflugter enten på cykel, til fods eller i bil, og området byder på spændende aktiviteter for hele familien. Her er der virkelig basis for en vellykket familieferie.
    Broager Emne nr. 130-F08134
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen